NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Eveniment

Copiii din Pașcani au intrat în Atelierul lui Moș Nicolae

Copiii din Pașcani au intrat pe ușa din față în Atelierul lui Moș Nicolae. Moșul a poposit ieri seară la ei, în spațiul de joacă Trattoria Incanto, dar nu ca să le umple ghetuțele ci să-i învețe să-și creeze propiile ghetuțe.

 

A fost o activitate extrem de benefică pentru cei mici, care au fost prezenți într-un număr extrem de mare, asta spre surprinderea gazdelor localului, dar și a celei care a celor organizat întreaga activitate.

Nu doar Ana Maria Roșca a fost un mesager al moșului, ci și gazdele, iar munca de a-i instrui pe copii a fost una grea, dar și frumoasă, după spusele uneia dintre ele.

A fost o activitate foarte distractivă şi, în acelaşi timp, constructivă pentru copii, aşa cum v-aţi obişnuit deja în spaţiul de joacă Bambini, din incinta localului Trattoria Incanto. Copiii şi-au creat propriile ghetuțe pentru cadouri, au pictat obiecte din ceramică, au pictat cu mânuţele pe pânză, au dansat şi s-au bucurat din plin de fiecare moment al petrecerii organizate în cinstea lor, cu ocazia sărbătorii de Moş Nicolae. Atmosfera a fost întreţinută în mod excepţional de invitaţii speciali, Clown-ul şi Regina Elsa, personaje atât de îndrăgite de cei mici. Atât părinţii, cât şi copiii au fost încântaţi de întreaga activitate şi toţi participanţii au plecat acasă cu ghetuţele create de ei, în care au primit cadouri”, ne-a declarat Ana Maria Roșca.

Mișcare prin dans, activitate de creație a ghetuțelor pentru cadouri, pictarea și ornamentarea figurinelor din ceramică, activitate de pictura pe pânză, cu mânuele, joc de mimă, acestea au fost activitățile întreprinse de cei mici.

Nu a fost o activitate ca oricare alta, asta este clar. Atât gazda localului cât și Ana Maria Roșca s-au gândit să aducă doi invitați speciali, care i-au făcut pe cei mici să se bucure de fiecare moment, respectiv clown-ul și Regina Elsa.

 

 

 

Advertisements

Related posts

1 Martie: Mărţişorul – Tradiţii, semnificaţie şi origine

Redacția

Super atmosferă în a doua seară a Zilelor Municipiului Pașcani. Nicolae Furdui Iancu, Mioara Velicu, Mihai Ciobanu, trupa Compact și Tudor Chirilă au cântat pentru pășcăneni (VIDEO)

Irina Gherasim

Bărbat decedat la ieșirea dintr-un supermarket din zona vale

Teona Gherasim

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site