NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Dovadă de responsabilitate! Un consilier a participat online la ședința Consiliului Local!

Un consilier local din Pașcani a demonstrat astăzi respect față de funcția ocupată. El a participat online de pe patul de spital, la ședința Consiliului Local.

Este vorba despre Mihai Vârlan, consilier din partea Partidului Național Liberal. Acesta este internat în Spitalul Municipal de Urgență de câteva zile, dar cu toate acestea și-a dorit să participe la ședința legislativului local.

Alți consilieri PNL aflați în concediu de odihnă au intrat și ei prin aplicația online. Este vorba despre Cătălin Conache și Petronica Constantinescu.

Trei consilieri locali din partea PSD, Gabriela Nedelcu, Vlad Macovei și Liliana Perțu au lipsit de la ședință nemotivat.   

  
Advertisements

Related posts

ApaVital recunoaște doar 450.000 lei din redevența de 1,8 milioane datorată Primăriei! Primarul a tras pe sfoară consilierii și cetățenii!

Răzvan Grecu

Trafic de influență: administratorul public cere agenților economici să cumpere publicitate pentru Harta municipiului Pașcani!

Răzvan Grecu

5 octombrie la Târgu Frumos: Inaugurarea sălii de sport, lansarea monografiei și înfrățirea cu comunitatea Rignone Sull’ Anno

Marius Parteni
Încarcă...