RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Portugalia a făcut spectacol cu Elveția și s-a calificat în sferturile Cupei Mondiale 2022

Selecţionata Portugaliei s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei Mondiale de fotbal din Qatar, după ce a surclasat echipa Elveţiei cu scorul de 6-1 (2-0), marţi seara, pe Lusail Stadium din Al Daayen, în ultimul meci din optimile de finală.

Ceea ce era considerat cel mai echilibrat duel din optimile de finală a fost doar un galop de sănătate pentru lusitani, care au beneficiat de revelaţia Goncalo Ramos (21 ani), autorul primei triple de la Cupa Mondială din Qatar.

Pentru Seleccao au marcat Goncalo Ramos (17, 51, 67), Pepe (33), Raphael Guerreiro (55) şi Rafael Leao (90+2), în timp ce golul de onoare al elveţienilor a fost reuşit de Manuel Akanji (58).

Portugalia a început ofensiv, iar în min. 17, Goncalo Ramos, angajat în careu de Joao Felix, a şutat surprinzător de lângă Schaer, sus, la colţul scurt, lăsându-l fără replică pe portarul Sommer.

  

Echipa antrenată de Fernando Santos a continuat să atace, dar Sommer a fost la post la şuturile lui Otavio (22) şi Goncalo Ramos (22).

Nati a avut prima sa oportunitate în min. 30, când Shaqiri a trimis bine din lovitură liberă de la 25 m,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Geoană, îndemn adresat diasporei: Sper să văd cea mai înaltă rată de participare la alegeri, în particular la cele prezidențiale

Redacția

Premierul Florin Cîțu l-a trimis pe secretarul de stat Raed Arafat la Constanța. Celula de criză MAI, după incendiul de la Spitalul de Boli Infecționase

Redacția

Petre Daea, despre „prietenul său” cormoranul: Trebuie să părăsească arealul, ne privează de zeci de mii de tone de pește pe an / În Parlament e un act normativ să se împuşte tot anul

Redacția
Încarcă...