NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Portretul ziaristului preferat de mogul / Studiu de caz: Cosmin Prelipceanu

Moderatorul Cosmin Prelipceanu s-a remarcat, miercuri seara, într-un interviu cu Dacian Cioloș printr-o serie de întrebări formulate insistent în așa fel încât să rezulte că se pregătește de guvernare cu AUR, deși interlocutorul nega, sau că liderii USR PLUS sunt vinovați de criza politică, deși premierul Cîțu l-a demis unilateral pe ministrul justiției.

La fiecare încercare de a explica situația, Cioloș era întrerupt cu întrebări menite să consolideze tezele de mai sus: guvernare cu AUR, USR PLUS vinovat că n-a negociat și prevenit criza. Întrebați-l pe premierul Cîțu de ce n-a negociat înainte să-l demită pe Stelian Ion, i-a replicat Cioloș moderatorului, care l-a expediat scurt: Acum discutăm cu dumneavoastră.

Altfel spus, Cioloș era dator să explice de ce n-a făcut totul pentru a împiedica declanșarea unei crize politice de care nu era, de această dată, responsabil USR PLUS. ”Așa o să faceți dacă reveniți la guvernare, când o să mai apară probleme vă luați jucăriile și plecați?”, a insistat Prelipceanu în dialogul cu un Cioloș adus în pragul exasperării.

Agresivitatea cu sens, justificată, este atributul oricărui jurnalist care se respectă. Imputabile aici sunt reaua credință, mistificarea grosolană a realității, manipularea din întrebări.

  

Publicul s-a indignat pe bună dreptate.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements

Related posts

Spitalul groazei din Reșița va fi desfiinţat! Decizia autorităţilor este definitivă

Redacția

Cine îi vopsește părul Adelinei Pestrițu cât timp se află în izolare

Redacția

Câţi români au intrat în ţară prin vama Borş, în ultimele 24 de ore. Persoanele care se întorc de Paşte vor sta în carantină

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site