RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sport

Primele declarații ale Simonei Halep după nuntă: „Sunt într-un moment de euforie prelungit”. Care a fost cel mai frumos cadou primit

Simona Halep a avut vineri prima apariție publică după cununia civilă. Campioana a mărturisit că se află într-un moment prelungit de euforie după căsătoria cu Toni Iuruc. Jucătoarea de tenis a spus și care a fost cel mai frumos cadou pe care l-a primit în ziua nunții.

„Sunt într-un moment de euforie prelungit, pentru că sunt bucuroasă şi fericită de ceea ce se întâmplă în viaţa mea. M-am bucurat tare mult, am dansat foarte mult, mă dor tălpile încă”, a mărturisit Simona Halep, prezentă la lansarea platformei TennisWin, o reţea socială dedicată iubitorilor de tenis.

Întrebată care a fost cel mai frumos cadou pe care l-a primit, Simona Halep a răspuns fără ezitare:  „Au fost rachetele de tenis de la doamna Ruzici. Au fost cadouri cerute. Am rugat-o să îmi dea o rachetă cu care a evoluat la Roland Garros. Soţul meu face o cameră, un fel de muzeu, cu toate trofeele mele, a fost dorinţa lui, nu a mea. Dorinţa mea a fost să facem această cameră la Constanţa, dar s-a schimbat planul şi este la Bucureşti. Toni a vrut o rachetă de-a domnului Ţiriac, una a domnului Năstase şi una de la doamna Ruzici.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

  

Related posts

Un tânăr atlet din Pașcani a făcut parte din lotul României, care a participat la Festivalul Olimpic al Tineretului European din Slovenia

Oana Cordoneanu

FIFA și UEFA au suspendat din toate competițiile reprezentativa Rusiei și echipele de club

Redacția

Imperium – echipa câştigătoare la Cupa Arena Sport Târgu Frumos (FOTO)

Ema Roman
Încarcă...