NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Pompierii alertați de o oală uitată pe foc

Pompierii pășcăneni au fost puși pe jar ieri seară de o persoană uitucă, la un bloc din zona vale. A uitat mâncarea pe aragaz și s-a pus în pat, iar apoi s-a trezit cu pompierii la ușa și cu mama alertată.  

Este pățania cuiva, care a vrut să gătească, în absența mamei. Când a ajuns acasă femeia, a observat fum ieșind din apartament, motiv pentru care a solicitat, prin apelul unic de urgență 112, intervenția pompierilor.

Solicitarea pentru incendiu a fost făcută la blocul C38, etajul 2, de către proprietară. La fața locului au ajuns două echipaje de la Subunitatea de Pompieri Pașcani, cât și un echipaj de Poliție. “În data de 21.04.2016, ora 19.53, Secţia de Pompieri Paşcani a intervenit la un  apartament din mun.Paşcani, str. 1 Decembrie 1918, pentru degajarea unui vas cu mâncare uitat pe aragaz”, ne-a declarat Loredana Covalschi, purtator de cuvant ISU Iasi.

  

Dacă pentru acest caz, intervenția pompierilor nu a fost atât de necesară, nu la fel a fost astăzi pentru o familie din comuna Lespezi. Din păcate o parte din anexa locuinței pe care o dețin a ars.

“În data de 22.04.2016, ora 06.07, Secţia de Pompieri Paşcani a intervenit în comuna Lespezi, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o anexă a unei locuinţe. Au ars aprox.100kg articole textile, un toc de uşă şi aprox. 2m2 tavan din stufit. Cauza probabilă a incendiului a fost un  scurtcircuit electric”, a completat Loredana Covalschi, purtator de cuvant ISU Iasi.

 Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

 

Advertisements

Related posts

Șofer cu o alcoolemie peste peste 0,40 mg/l, depistat de polițiști la Tătăruși

Redacția

Curtea Supremă i-a redus pedeapsa fostului primar Grigore Crăciunescu și i-a redat dreptul de a candida!

Răzvan Grecu

Accident violent în Iași, pe Bulevardul Independenței

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site