RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Internațional

Poliţia olandeză a făcut mai multe arestări la o petrecere ilegală cu sute de persoane

Poliţia din Olanda a pus capăt sâmbătă unei petreceri ilegale începute vineri şi care aduna sute de persoane din mai multe state europene venite să celebreze Anul Nou într-o fostă uzină din oraşul Rijswijk, în centrul ţării.

Sute de poliţişti, veniţi cu zece dube speciale, au intervenit pentru a-i convinge pe oameni să plece, conform televiziunii publice olandeze NOS, citată de Agerpres.

Poliţia a făcut mai multe arestări, deşi intervenţia s-a derulat fără violenţe, conform televiziunii locale Omroep Gelderland.

O britanică și-a găsit telefonul mobil în România, după ce i-a fost furat la un târg de Crăciun din Birmingham

  

01 Jan, 22:58 | Știri externe

Un american s-a dus la supermarket să cumpere o ciocolată pentru copii și s-a întors acasă milionar

01 Jan, 21:54 | Știri externe

Focar de coronavirus la o staţie de cercetare din Antarctica, desi toată echipa era vaccinată cu schema completă. Cum a ajuns virusul printre angajați, în cel mai izolat loc din lume

01 Jan, 21:36 | Știri externe

Petrecerea a început vineri seară într-un hangar al unei foste fabrici de cărămidă. Riveranii au declarat că au identificat numeroase maşini înmatriculate în Franţa, dar şi în Germania, Spania şi Italia.

„Este o petrecere ilegală, printre urmare este interzisă. În plus, nu este potrivită în timpul acestei crize de coronavirus. Măsurile se aplică în întreaga lume!”, a scris pe Twitter Josan Meijers, primarul din Buren, de care aparţine Rijswijk.

Restricţiile sanitare sunt dure în Olanda, unde un nou lockdown a fost impus populaţiei cu o săptămână înainte de Crăciun în contextul noului val de Covid-19 şi a răspândirii variantei Omicron a coronavirusului.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

VIDEO | Ucrainenii râd de vestele antiglonț ale soldaților ruși: „Priviți ce are a două armată a lumii”

Redacția

Continuă operațiunile de salvare a lui Rayan, copilul de 5 ani din Maroc blocat de cinci zile într-un puț

Redacția

Gestul CUMPLIT al unei femei care dorea să adopte o fetiță de un an. Judecătorul i-a dat o pedeapsă pe măsură

Redacția
Încarcă...