NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Podul din Tătăruși reconstruit din temelii în opt luni de zile

Primăria Tătăruși a recepționat astăzi podul peste pârâul satului care asigură legătura între Tătăruși și Pietrosu. Edilul local continuă să investează în obiectivele comunei, iar oamenii se bucură de evoluția comunității.

 

La evenimentul de astăzi au participat autoritățile locale, proiectanți, constructori, reprezentanți ai Inspectoratului de Stat în Construcții, dar și cetățenii.

  

Evenimentul a debutat cu o slujbă de sfințire a noii investiții, iar la final, rând pe rând, cei prezenți au luat dreptul la cuvânt.

Vă mulțumesc pentru slujba de sfințire a acestiu nou obiectiv în comuna Tătăruși, dar și pentru ruga pentru ca Bunul Dumnezeu să ne dea ploaie. Chiar mă mir că pe pârâul satului au apărut câteva firicele de apă. Vreau să salut prezența tuturor. Sunt lucrări de artă la propriu și la figurat. Dorim ca Dumnezeu să ne asculte rugile și să nu ne ia apele acet pod, atâta timp cât suntem noi pe acest pământ”, a declarat Costel Iosub, primarul comunei Tătăruși.

Noul pod construit este prevăzut cu o cale de acces pentru pietoni, iar malurile digurilor peste care este construit suntbetonate. Finanțarea obiectivului s-a făcut prin Programul Național de Dezvoltare Rurală.  

Advertisements

Related posts

Prima ninsoare nu a prins pe nepregătite autoritățile locale

Răzvan Grecu

Directorul de vânzări al Tinmar Energy spune că a oferit RAGCL cel mai mic preț la gaz! Datele îl contrazic! DOC

Răzvan Grecu

Agenții economici fug de condițiile impuse în licitația pentru terasa de la Ștrandul Municipal

Răzvan Grecu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site