RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Podul din Tătăruși reconstruit din temelii în opt luni de zile

Primăria Tătăruși a recepționat astăzi podul peste pârâul satului care asigură legătura între Tătăruși și Pietrosu. Edilul local continuă să investează în obiectivele comunei, iar oamenii se bucură de evoluția comunității.

 

La evenimentul de astăzi au participat autoritățile locale, proiectanți, constructori, reprezentanți ai Inspectoratului de Stat în Construcții, dar și cetățenii.

  

Evenimentul a debutat cu o slujbă de sfințire a noii investiții, iar la final, rând pe rând, cei prezenți au luat dreptul la cuvânt.

Vă mulțumesc pentru slujba de sfințire a acestiu nou obiectiv în comuna Tătăruși, dar și pentru ruga pentru ca Bunul Dumnezeu să ne dea ploaie. Chiar mă mir că pe pârâul satului au apărut câteva firicele de apă. Vreau să salut prezența tuturor. Sunt lucrări de artă la propriu și la figurat. Dorim ca Dumnezeu să ne asculte rugile și să nu ne ia apele acet pod, atâta timp cât suntem noi pe acest pământ”, a declarat Costel Iosub, primarul comunei Tătăruși.

Noul pod construit este prevăzut cu o cale de acces pentru pietoni, iar malurile digurilor peste care este construit suntbetonate. Finanțarea obiectivului s-a făcut prin Programul Național de Dezvoltare Rurală.  

Related posts

Cum a asfaltat primarul Dumitru Pantazi curtea AgroComplex Lunca Pașcani: contracte succesive să nu pună lumea întrebări, iar asfaltul și utilajele de la Eky Sam!

Răzvan Grecu

Lista candidaților care vor participa la concursurile organizate de Primăria Pașcani

Redacția

Voluntarii de la ATOR informează pășcănenii despre colectarea selectivă

Redacția
Încarcă...