RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Primaria Pascani vrea Palatul Cantacuzinilor

Potrivit primarului Dumitru Pantazi, la ora actuala, administratia locala se afla in discutii avansate cu familia Bratianu privind cumpararea Palatului Cantacuzinilor.Pantazi a precizat faptul ca în data de 10 sau 11 decembrie, mostenitorii imobilului se vor afla în zona cu scopul de a semna un protocol cu Inspectoratul Scolar Judetean iar mai apoi vor începe seria de negocieri cu reprezentantii administratiei locale.

 

„Nu am incetat sa purtam discutii cu privire la cumpararea cladirii unde a functionat Clubul Copiilor. Mostenitorii Bratianu mai au de încheiat un act cu cei de la ISJ pentru preluarea cladirii si terenului iar mai apoi vom intra în negocieri pentru stabilirea pretului de vânzare. Dorim ca acea zona sa devina o zona de promenada pentru cetateni. În 2 – 3 ani de zile speram sa reusim sa reabilitam cladirea prin accesarea unui proiect european”, a declarat primarul Dumitru Pantazi.

  

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

sursa www.bzi.ro

Related posts

Ce fac pășcănenii atunci când nu îi vede nimeni? Iată ce au surprins camerele ascunse instalate de administrația locală! (Video)

Iulia Huțanu

Angajările de la Primăria Municipiului Pașcani nu se fac pe șpagă, spune primarul Marius Pintilie!

Răzvan Grecu

Pașcaniul fără comisie de evaluare anuală a secretarului Primăriei, din cauza Irinei Jitaru

Răzvan Grecu
Încarcă...