NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Primaria Pascani vrea Palatul Cantacuzinilor

Potrivit primarului Dumitru Pantazi, la ora actuala, administratia locala se afla in discutii avansate cu familia Bratianu privind cumpararea Palatului Cantacuzinilor.Pantazi a precizat faptul ca în data de 10 sau 11 decembrie, mostenitorii imobilului se vor afla în zona cu scopul de a semna un protocol cu Inspectoratul Scolar Judetean iar mai apoi vor începe seria de negocieri cu reprezentantii administratiei locale.

 

„Nu am incetat sa purtam discutii cu privire la cumpararea cladirii unde a functionat Clubul Copiilor. Mostenitorii Bratianu mai au de încheiat un act cu cei de la ISJ pentru preluarea cladirii si terenului iar mai apoi vom intra în negocieri pentru stabilirea pretului de vânzare. Dorim ca acea zona sa devina o zona de promenada pentru cetateni. În 2 – 3 ani de zile speram sa reusim sa reabilitam cladirea prin accesarea unui proiect european”, a declarat primarul Dumitru Pantazi.

Advertisements
  

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

sursa www.bzi.ro

Advertisements
Advertisements
Advertisements

Related posts

Bazinul didactic de înot: Incompetența primarului lasă pășcănenii fără o investiție mult dorită! (DOC)

Marius Parteni

Probleme cu colectarea gunoiului pe suburbia Boșteni

Marius Parteni

Strategia de dezvoltare a municipiului va fi dezbătută mâine în ședință publică. Grupul de inițiativă Locală a anunțat că pășcănenii vor veni în număr mare pentru a protesta împotriva sistării apei

Oana Cordoneanu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site