RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

PNL și USR au încheiat o alianță pentru alegerile locale în orașul Întorsura Buzăului din Covasna

PNL şi USR au încheiat o alianţă locală pentru alegerile din 9 iunie a.c, urmând să se prezinte cu o listă comună de candidaţi pentru Primăria şi Consiliul Local din oraşul Întorsura Buzăului, transmite Agerpres. E prima alianță între cele două partide într-un oraș, în condițiile în care fiecare din cele două partide face parte din alte alianțe: PNL cu PSD, iar USR cu PMP și Forța Dreptei.

Preşedintele PNL Covasna, Olimpiu Floroian, a declarat că mizează pe notorietatea primarului USR Raul Urdă, precum şi pe experienţa politică a viceprimarului liberal Popica Silviu, care au condus Primăria Întorsura Buzăului în ultimii patru ani.

„Am semnat protocolul de constituire a alianţei PNL-USR pentru alegerile locale din localitatea Întorsura Buzăului cu convingerea că este cea mai buna variantă pentru dezvoltarea acestei zone cu populaţie românească a judeţului Covasna. Este necesar să luăm cea mai bună hotărâre pentru o administrare performantă a oraşului în următorii 4 ani şi asta se poate face cu notorietatea primarului Raul Urdă, cu experienţa politică a viceprimarului Silviu Popica şi cu o listă comună de candidaţi,” a scris Olimpiu Floroian, pe pagina sa de Facebook.

Raul Urdă şi Silviu Popica au postat un mesaj comun pe aceeaşi reţea de socializare,

  

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Ministrul Rafila: Anul trecut au fost peste 1.700 de urgenţe, avem o situaţie anuală a consumatorilor. Opinia mea este că sunt doar o parte, pentru că unii nu se prezintă

Redacția

Germania insistă: „Trebuie lăsată o cale deschisă pentru ruși să vină în Europa și, de asemenea, în Germania”

Redacția

Se anunță o vară istorică în România. Temperaturi și fenomene meteo extreme

Redacția
Încarcă...