RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

PNL Bihor a aprobat moţiunea cu care Orban candidează pentru un nou mandat la şefia PNL. Ce a spus liderul PNL

UPDATE

Orban: „Îmi doresc să înceteze atacurile. Mă voi referi mai puţin la contracandidatul meu şi mai mult la ce vreau să fac pentru PNL”

Ludovic Orban a afirmat că are o relaţie foarte bună cu Ilie Bolojan, preşedintele PNL Bihor, dar şi cu reprezentanţii filialei în Parlament şi cei din administraţa locală. Liderul PNL a adăugat că există o prevedere în Statutul partidului care menţionează că niciun delegat la Congres nu poate fi constrâns să susţină un anumit candidat. Orban a subliniat că îşi doreşte „recredibilizarea Partidului Naţional Liberal” şi încetarea atacurilor reciproce în campania internă.

„De aceea, în această campanie internă voi avea mesaje pozitive, constructive, echilibrate, care au darul de a arăta românilor că suntem serioşi şi preocupaţi să asigurăm o guvernare performantă. Trebuie să demonstrăm românilor că prioritatea noastră este punerea în practică a programului de guvernare şi a angajamentelor luate faţă de cetăţenii români.

  

Îmi doresc să înceteze atacurile reciproce în această campanie. Ceea ce trebuie să dovedeşti pentru a dobândi calitatea de preşedinte al Partidului Naţional Liberal este măsura în care eşti muncitor, ai viziune, obiective, că ai capacitatea de inspira ca lider şi că ştii să pui în practică un management serios pentru partid.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Senatorul Ion Iordache revine în grupul PNL

Redacția

CM 2022, preliminarii: Germania a obținut calificarea la turneul final găzduit de Qatar (Rezultatele zilei)

Redacția

Peste 300 de mii de cazuri noi în Franța / Se simte presiune puternică pe sistemul medical

Redacția
Încarcă...