RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
LocalPolitică

PMP Iași a anunțat că-l exclude pe Sorin Olariu: „Dacă mai are un pic de onoare, îl rog să demisioneze”! Politicianul ajunge la al treilea partid dacă intră în AUR!

Prezența lui Sorin Olariu, președinte la PMP Pașcani și consilier local, la un eveniment de campanie al Alianței pentru Unirea Românilor (AUR) nu a trecut neobservată de către șefii acestuia de la Iași. Adrian Acostoaiei, președintele interimar al PMP Iași, i-a solicitat pe Facebook lui Sorin Olariu să demisioneze din partid și din Consiliul Local, pentru a lăsa locul unui om interesat de soarta concetățenilor.

Conform președintelui interimar al PMP Iași, Olariu dorește să intre în AUR pentru un „post călduț”.

„În spațiul public au apărut imagini din care reiese faptul că Sorin Olariu, consilier local PMP la Pașcani, participă la acțiunile unui alt partid. Acest lucru a fost recunoscut chiar de fostul nostru coleg, la un post local de televiziune.Fac apel la demnitatea sa de om, dar și de ales local, să-și dea demisia din partid și din Consiliul Local Pașcani. Mă bucur că și-a „găsit liniștea” în altă parte, dar pășcănenii merită un om care are coloană vertebrală. Ei au votat candidații PMP, nu oameni interesați de „transferuri” pentru un post călduț.Dacă mai are un pic de onoare, îl rog să demisioneze pentru a lăsa în loc un om interesat de soarta concetățenilor. Oricum, am declanșat procedura de excludere din partid. Aceeași soartă vor avea toți cei care nu au principii” a postat Adrian Acostoaiei pe pagina sa de Facebook.

Sorin Olariu a transmis un mesaj audio către Actualitatea TV în care nu a explicat prezența sa în rândul susținătorilor AUR și a contestat faptul că Acostoaiei ar fi președintele PMP Iași.

  

audio Sorin Olariu –

Reamintim că Sorin Olariu a participat duminică la o acțiune electorală a AUR ce s-a desfășurat la Pașcani, acesta având în mâini materiale electorale. Mai mult, Olariu s-a poziționat în mijlocul susținătorilor AUR și în spatele celor care au luat cuvântul la acel eveniment, semn că acesta se consideră deja membru al acestei formațiuni politice.

O altă reacție politică, ce-l poziționează pe Olariu ca membru AUR, a venit, nesolicitată, de la consilierul PSD Mihai Dediu. Acesta a transmis o poză către un jurnalist de la Actualitatea TV, în care apărea Sorin Olariu în compania celor de la AUR, însoțită de mesajul următor: „Sorin oficial la AUR.”

Și PNL Pașcani a reacționat la această mutare politică printr-un comunicat de presă în care Dumitru Pantazi și PSD Pașcani erau acuzați că vor să-și pună oamenii în fruntea organizației locale a AUR.

PSD și Dumitru Pantazi nu au răspuns acestor acuzații deși au fost contactați telefonic.

Related posts

Viceprimarul Rățoi a făcut public raportul cheltuielilor prilejuite de organizarea Zilelor Municipiului Pașcani

Răzvan Grecu

Alianta Lege si Ordine, un nou partid politic

Redacția

Întâlnirea anuală a tinerilor din Protopopiatul Pașcani, ediția 2023

Oana Cordoneanu
Încarcă...