RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

FOTO Președintele Iohannis, în safari în Parcul Național Nairobi din Kenya

Președintele Klsus Iohannis a fost miercuri într-un safari în Kenya, potrivit informațiilor postate pe facebook de Kenya Wildlife Service, instituția publică ce se ocupă de protecția ecosistemelor sălbatice din țară.

”Astăzi, secretarul de cabinet al Ministerului Turismului și Faunei Sălbatice, Hon. Dr. Alfred Mutua, alături de directorul general al Kenya Wildlife Service, Dr. Erustus Kanga, au avut onoarea de a-i găzdui pe distinsul președinte român Klaus Iohannis și pe prima doamnă Carmen Iohannis în Parcul Național Nairobi”, se arată în postarea instituției.

În imagini pot fi văzuți președintele Iohannis și soția sa în ținută lejeră, de drumeție. Ei au fost fotografiați în timp ce discută cu oficialii kenyeni, dar și într-o mașină de teren.

Președintele Iohannis este în plin turneu în Africa, turneu de zece zile. El vizitează Kenya, Tanzania, Senegal și Capul Verde. În Tanzania va vizita și zona turistică din Zanzibar, potrivit presei locale. Pân acum, în Kenya, președintele Iohannis a participat la semnarea a patru memorandumuri de înțelegere (documente oficiale fără caracter obligatoriu) în domenii precum mediul, securitatea alimentară și diplomația.

  

Vezi mai jos imaginile cu președintele Iohannis în safari în Kenya:

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Osemintele Regelui Carol al II-lea vor fi aşezate în Necropola Regală de la Curtea de Argeş

Redacția

Morar arată hibele din legea pensiilor speciale. De ce ar putea pica la CCR

Redacția

HARTĂ Cât de mult au ajuns să controleze talibanii Afganistanul

Redacția
Încarcă...