RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

Planul roșu de intervenție activat pe pârtia Prislop. Mai multe persoane au rămas blocate în telescaun.Vezi cum au gestionat pompierii situația

Zilele trecute, a fost activat Planul Roşu de Intervenţie pe pârtia din Prislop. Mai multe persoane au rămas blocate în telescaun, după o pană de curent electric.

În urma defecţiunii, din cauza frigului, generatorul de electricitate a pornit mai greu, iar oamenii au rămas blocaţi în aer timp de 90 de minute. La scurt timp, pompierii au reuşit să transporte persoanele în siguranţă la baza pârtiei, acolo unde au primit îngrijiri medicale amănunţite. Ulterior, defecţiunea a fost remediată.

La locul intervenției s-au deplasat forțe din cadrul Stației de Pompieri Vișeu de Sus și Borsa: 1 autospecială de stingere, 3 echipaje SMURD, 1 ATPVM și o autoscară de la Detașamentul Baia Mare. De asemenea, au mai intervenit în sprijin echipaje de la Salvamont Borșa și 1 ambulanță SAJ.

”Persoanele au fost transportate la un refugiu încălzit din vârful pârtiei și au fost evaluate medical. În urma evaluării medicale o singura persoană prezenta degerături la un deget, iar majoritatea persoanelor au coborât pe schiuri la baza pârtiei”, au transmis reprezentanții ISU Maramureș.

  

Ulterior, defecțiunea a fost remediata, instalația telescaunului a repornit.https://newsweek.ro/actualitate/planul-rosu-de-interventie-activat-pe-partia-prislop-zeci-de-oameni-au-trait-in-spaima

Related posts

Protest la Spitalul Județean din Piatra Neamț: “Sunteți niște hoți și mafioți!”

Redacția

Cursuri de educație parentală în Târgu Frumos organizate de Primărie

Teona Gherasim

Șomerii pășcăneni au la dispoziție 138 locuri de muncă vacante (DOC)

Oana Cordoneanu
Încarcă...