RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Sondaj: Gabriela Firea, pe locul doi în intenția de vot pentru Primăria Capitalei

Proaspăt intrată în cursa pentru Primăria Capitalei, Gabriela Firea este plasată deja pe locul doi în intenția de vot, după Nicușor Dan, potrivit unui sondaj Avangarde realizat la comanda PSD.

Firea este plasată pe locul doi în intenția de vot pentru Capitală FOTO Guvernul României / Arhivă

Firea este plasată pe locul doi în intenția de vot pentru Capitală FOTO Guvernul României / Arhivă

Un ultim sondaj Avangarde, după separarea dintre PSD și PNL la Primăria Capitalei, o plasează pe Gabriela Firea, având un procent de 24%, pe locul doi în intenția de vot, după Nicușor Dan, care are 31%. Astfel, Piedone are acum doar 20%. Înainte de intrarea în cursă a Gabrielei Firea, Piedone era într-o competiție strânsă cu actualul primar. Burduja ocupă locul 4 cu 15%, urmat de reprezentantul AUR cu 7%. 

  

image

Întrebați cu privire la schimbarea candidatului comun, Căttălin Cîrstoiu, 58% din respondenți au fost de părere că este o decizie bună. 

În ceea ce privește situația din București, doar 4% se declară foarte mulțumiți, în timp ce alți 38% au indicat că sunt mulțumiți, iar 25% s-au declarat nemulțumiți. 

În schimb, dacă duminica viitoare ar avea loc alegerile pentru Consiliul General al Municipiului București, PSD ar lua ar lua majoritatea voturilor,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Ciolacu susține că nu a primit idei de la PNL pentru viitorul program de guvernare: „Sper ca neputinţa să nu se transforme în ură”

Redacția

Gheorghe Falcă, despre variantele pentru Fondurile Europene: PNL are în acest moment două opţiuni – prima opţiune, Marcel Boloş, a doua, Cristian Buşoi

Redacția

Comisia Europeană: Vera Jourova se simte “din ce în ce mai inconfortabil pe Twitter” din cauza propagandei ruse

Redacția
Încarcă...