NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Pintilie în cărți pentru a prelua conducerea Ocolului Silvic Pașcani. Sandu și-a depus demisia

Rocadă la conducerea Ocolului Silvic PașcaniVasile Sandu, actualul șef al instituției, și-a depus demisia din funcție în urmă cu două săptămâni de zile. 

El renunță la funcție ca urmare a rezultatului alegerilor locale și trecerii în opoziție a Partidului Democrat Liberal, formațiune politică din care face și el parte. Conducerea instituției la nivel județean nu i-a transmis lui Vasile Sandu nici un răspuns.

Mi-am depus demisia, ca urmare a trecerii în opoziție a Partidului Democrat Liberal și a rezultatului de la alegerile locale. Nu am primit nici un răspuns până acum. Nu țin de funcție, schimbări vor exista și la nivel județean”, ne-a declarat Vasile Sandu.

 Favorit să preia conducerea instituției este inginerul Ionel Pintilie. Acesta a mai ocupat și în trecut funcția de șef al instituției la nivel local, dar și cea de director la nivel județean.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

loading...
Advertisements

Related posts

Regiile furnizoare de utilități darnice cu clienții: PSA acordă facilități la plata datoriilor în intervalul 15 decembrie 2012 – 15 februarie 2013

Marius Parteni

Primarul Pantazi supărat că presa filmează la audiențe:„Ca cetățean nu sunt de acord să asistați la aceste discuții”! Voia să-i spună lui Costăchescu o variantă de rezolvare, dar a tăcut „că mâine au subiect de presă săptămâni de zile”!

Răzvan Grecu

Ursu crede că e normal să nu plătească pagubele cauzate de deciziile sale

Răzvan Grecu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site