RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Pintilie îi cere lui Pantazi să explice de ce nu a amplasat locomotiva de patrimoniu, în fața Gării

Consilierul local Marius Pintilie a făcut astăzi o declarație de presă, în piața din fața Gării, în care l-a acuzat pe primarul Dumitru Pantazi, că nu a reușit nici până acum să monteze locomotiva de patrimoniu, pe amplasamentul unui fost magazin Lorimer, după cum acesta a promis.

Conform explicațiilor oferite de Pintilie, societatea sa a eliberat amplasamentul voluntar, după ce câștigase definitiv două procese cu Primăria. Lorimer plătea o chirie de 5.000 de lei lunar și mai avea contract până anul viitor.

Pintilie susține că acțiunile de evacuare  ale societății sale nu au avut ca scop amenajarea zonei, ci mai degrabă denigrarea sa, din punct de vedere electoral. Consilierul local a mai declarat că împreună cu ai săi colegi, a aprobat în Consiliul Local sumele necesare pentru ca municipalitatea să facă un proiect pentru amenajarea zonei și amplasare locomotivei de patrimoniu, însă acest lucru nu s-a întâmplat.

În noiembrie anul trecut, am anunțat că din ianuarie acest loc va fi liber. M-am ținut de cuvânt și am eliberat această locație, predând amplasamentul celor din Primărie. Astăzi suntem în septembrie 2020. După cum vedeți și dumneavoastră, nimic nu s-a făcut din ceea ce a promis primarul Dumitru Pantazi. Când s-a votat bugetul pe acest an, atât eu cât și consilierii liberali am votat pentru finanțarea unui proiect de amenajare a Pieții Gării. Știam de la început că primarul Dumitru Pantazi nu are intenția de a monta locomtiva aici, astăzi se vede că acesta nu a făcut-o. Eu plăteam o chirie de 5.000 de lei pe lună și am avut la magazinul de aici, 4 salariați. Bunul Dumnezeu m-a ajutat și am găsit o altă locație pentru cei patru salariați. Personal nu am pierdut nimic, chiar cred că am căzut mai bine, pentru mine a fost un pas înainte. Municipalitatea a pierdut bani, bani cu care se puteau face alte lucruri. Întrebarea este, de ce primarul Dumitru Pantazi nu a reuși să mute locomotiva aici? Eu știu răspunsul: ”Nu a făcut, pentru că nu a făcut!”. Rămâne să explice și domnia sa, tuturora pășcănenilor ce a făcut în legătură cu acest subiect, de ce nu a venit în Consiliul Local cu proiectul de amplasare a locomotivei în fața Gării”, a declarat Marius Pintilie, consilier local PNL.

  

Reamintim că municipalitatea a pierdut toate procesele prin care cerea evacuarea firmelor Lorimer SRL și West Moldavia SRL. În cazul celei de-a doua societăți, nu a mai făcut niciun demers în justiție cu acest scop.

Related posts

Trei pe un loc! Cine va fi noul manager al Spitalului CF Paşcani?!

Ema Roman

Două proiecte pentru reabilitarea și dotarea Secției “Pașcanu”

Redacția

Licitație pentru autorizarea a trei taximetre: firmele mari preferate în defavoarea taximetriștilor independenți! În Pașcani sunt ore în care nu găsești niciun taximetru!

Răzvan Grecu
Încarcă...