NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

ANM anunţă ploi în aproape toată ţara şi temperaturi variabile la început de septembrie

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o prognoză meteo pentru fiecare zonă din ţară. Potrivit estimărilor, în primele două săptămâni din septembrie vor alterna temperaturile ridicate cu cele mai scăzute decât mediile normale în această perioadă. 

Meteorologii anunţă că va ploua în reprize în aproape toate regiunile ţării. Cum va fi vremea în prima parte a lunii septembrie, în fiecare regiune a ţării, potrivit ANM:

Vremea în Moldova

În Moldova în perioada 1 – 4 septembrie şi în jurul datei de 7 septembrie vremea va fi răcoroasă, astfel că, în medie, valorile diurne vor fi de 17…20 de grade, iar cele nocturne de 8…12 grade. În celelalte zile ale intervalului de prognoză temperaturile vor fi în jurul mediilor multianuale specifice, iar în sudul regiunii chiar mai ridicate decât cele normale, astfel că vor fi maxime de 21…26 de grade şi minime de 11…14 grade.

  

În jurul datei de 1 septembrie va ploua pe arii relativ extinse, iar în restul timpului ploi locale se vor semnala cu probabilitate mai mare în nordul regiunii şi cu precădere după data de 6 septembrie.

continuare pe ziaruldeiasi.ro

Advertisements

Related posts

Comunicat de presă: Apa va fi întreruptă astăzi pe strada Culturii din Pașcani

Redacția

Locuri de parcare scoase la licitație în Târgu Frumos

Oana Cordoneanu

Nici un agent economic interesat de amenajarea unei terase în incinta Ștrandului Municipal

Marius Parteni
Încarcă...