NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

PSD a încercat să îl lase fără funcția de viceprimar, pe Rățoi! Liberalii și-au respectat angajamentele!

Unul dintre consilierii care reprezintă noua gardă din PSD Pașcani, a încercat să strice calculele politice la ședința de îndată a Consiliului Local, când s-a vorbit despre alegerea viceprimarului. Intenția nu a reușit, fiind sortită eșecului, ba mai mult, a adus un nou deserviciu social-democraților.

PNL Pașcani și-a respectat angajamentul verbal față de cetățeni și echipa Pro România. Marius Pintilie l-a propus pe Cristian Rățoi.

Consilierul Mihai Dediu de la PSD, a venit cu o altă propunere. El l-a nominalizat pe Claudiu Bodoașcă de la PNL, pe motiv că primarul trebuie să aibă puterea deplină.

”Cred că am să surprind în momentul de faţă, pentru că domnul primar a fost ales de păşcăneni şi a hotărât că el trebuie să ne reprezinte în următorii patru ani. Având votul acordat de păşcăneni şi promisiunea făcută de mine că atunci când voi ajunge în Consiliul Local nu mă voi opune oricăror lucruri, că nu putem duce la bun sfârşit propunerile, eu consider şi propun, chiar dacă voi deranja colegii mei, că primarul are nevoie de putere deplină, pentru a-şi putea duce proiectele pentru a putea da păşcănenilor titlurile de prorietate, cum a promis. Aşa că haideţi să le acordăm votul, aşa cum veţi considera dumneavostră, propunerea mea este domnul Bodoaşcă de la Partidul Naţional Liberal. Haideţi să îl votăm. Îmi cer scuze, poate îi deranjez pe cei de la social-democrație, dar aceasta este propunerea mea”, a spus zâmbind, noul ales local, semn că nu a făcut altceva decât să încerce un joc.

  

Claudiu Bodoașcă de la PNL a refuzat propunerea, explicând aleșilor din opoziție că formațiunea din care face parte funcționează ca o familie și respectă cuvântul dat cetățenilor și partenerilor.

„Sunt surprins și nu prea, de această propunere. Mă bucur că și dumneavoastră, la fel ca și colegii, ați ajuns la concluzia  că ne-am făcut treaba în Consiliul Local și merit să fiu reprezentant în acest Consiliu Local. În același timp, trebuie să înțelegeți că la PNL noi suntem o echipă, și avem o înțelegere, chiar dacă e verbală, ca viceprimarul susținut de grupul consilierilor PNL să fie domnul Cristian Rățoi. Chiar dacă dumneavostră m-ați propus, eu o să refuz această propunere și chiar o să fiu mai dur, nu mă onorează”.    

Pesedistul Dediu a propus-o ulterior pe Gabriela Nedelcu pentru această funcție, care a pierdut mandatul în fața lui Cristian Rățoi.

La finalul ședinței legislativului, în timp ce era felicitat de unii consilieri, Cristian Rățoi a întrebat-o subtil pe Gabriela Nedelcu:„Doamnă, ce sunteți așa de recalcitrantă?”

Advertisements

Related posts

După topirea zăpezii au apărut gropile pe străzile din Pașcani

Răzvan Grecu

Apel ADIS pentru protecția angajaților care sunt expuși riscului!

Oana Cordoneanu

600.000 de lei de la bugetul local pentru șase biserici din Pașcani. Fondurile sunt nerambursabile

Marius Parteni
Încarcă...