RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Politică

Pantazi și-a refăcut spotul de campanie! A tăiat toate minciunile!

După ce a fost criticat că în clipul său electoral apar mențiuni care nu au legătură cu realitatea din Pașcani, primarul Dumitru Pantazi a luat decizia să refacă spotul electoral. Astfel, referirile la existența rețelelor de apă și canalizare în suburbii au fost înlăturare.

Aceeași soartă a avut-o și afirmația că în Pașcani drumurile au fost asfaltate la standarde europene, în condițiile în care atât în zona urbană a municipiului, cât și în cea rurală sunt foarte multe străzi care în continuare nu au asfalt.

Primarul Dumitru Pantazi mai susținea în prima variantă a clipului electoral că „iluminatul stradal este modernizat pe fiecare stradă din oraș”, afirmație care din nou nu-și găsește corespondent în realitatea de zi cu zi. Străzile din municipiu nu beneficiază de un iluminat modern, în cursul acestei veri au fost demarate lucrări de reabilitare și extindere a rețelei de iluminat public, ce sunt proiectate să se întindă pe 5 ani de zile. Și această neconcordanță a fost înlăurată prin montaj video.

Acum, noul spot vorbește doar despre investițiile viitoare.

  

„Pașcaniul pe drumul cel bun! Votăm PSD și Dumitru Pantazi! FAPTE, NU VORBE! Investiții de peste 110 milioane de lei sunt în execuție sau au o finanțare certă! Palatul Cantacuzino va fi reabilitat! Un bazin de înot va fi construit de la zero! Piețele, unitățile de învățământ și Spitalul de Urgență vor trece prin ample lucrări de modernizare! Pe 27 septembrie, votăm Dumitru Pantazi primarul Pașcaniului! Poziția 2 pe buletinul de vot! Continuăm împreună!”, este scriptul spotului de campanie, refăcut.

Rămâne de văzut dacă această corectură va salva impresia lăsat de prima variantă, a spotului electoral.

Related posts

PNL a fost amendat cu 10.000 de lei după congres, pentru nerespectarea măsurilor anti-COVID

Redacția

Raport de caz la TELEM: Pășcăneanul Dumitrașcu aruncă în aer PSD Iași

Redacția

Pantazi a păcălit pășcănenii în 2014: ”Comitetul Executiv a decis organizarea unui referendum” (Video)

Marius Parteni
Încarcă...