NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Piețarii care și-au modernizat singuri punctele de lucru, somați să intre în legalitate

Agenții economici din piața vale, care și-au modernizat din resurse proprii punctele de lucru, vor fi somați de Primărie să intre în legalitate. În ședința operativă de ieri dimineață primarul și secretarul Primăriei au cerut compartimentului Urbanism să înștiințeze agenții economici că se află într-o ilegalitate, iar situația lor trebuie corectată.

Mai exact, acei piețari care și-au modernizat punctele de lucru de pe platoul pieții vale trebuiau să deruleze investițiile după un proiect și aveau nevoie de autorizație de construcție. „Nu ne gândim în nici un caz să le demolăm aceste module. Cei care nu au parcurs procedura standard vor trebui să intre în legalitate”, ne-a declarat Mircea Zuzan, secretarul Primăriei Pașcani.

Angajații Serviciului Urbanism împreună cu cei de la Patrimoniu vor trebui să verifice și agenții economici care dețin contracte de închiriere în piețe sau hală. Scopul declarat al acțiunii este acela de colectare de fonduri la bugetul local.

  
Advertisements

Related posts

Directorul Eco Salubritate învins în justiție! O angajată concediată a apelat la instanță, considerând măsura una abuzivă. Cine plătește prejudiciul?

Răzvan Grecu

Duminică se sărbătoresc 150 de ani de la înființarea Complexului CFR Pașcani! Locomotiva de patrimoniu va suna regulat de trei ori pe zi!

Răzvan Grecu

Cine a decis programul de furnizare a agentului termic de către RAGCL? Întrebare fără răspuns!

Marius Parteni

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site