RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Gropile de pe drumul Blăgești – Todirești – Cotnari vor fi astupate după 20 august. Iată motivul întârzierii și vestea bună pentru 2016!

Drumul județean care face legătura între localitățile Blăgești – Hărmănești – Todirești – Cotnari ar urma să intre în lucrări de plombare. Pe data de 19 august 2015 urmează să fie semnat contractul pentru lotul 1 parte componentă a proiectului și anume executarea la cald cu mixtură asfaltică și reparații suprafețe întinse prin metoda stropilor succesivi.

 Față de anii precedenți lucrările încep mai târziu întrucât rezultatele licitației au fost contestate de una din firmele participante. Vestea bună vine de la directorul Daniel Minciună, șeful Direcției Județene de Drumuri și Poduri Iași. El a spus că acest sector de drum va fi primul care va intra la plombare, după ce va fi semnat contractul cu firma care va executa lucrările.

” Procedura de achiziție pornită încă din luna martie este aproape de a fi finalizată. Sperăm ca pe data de 19 august să semnăm acordul cadrul pentru plombe, întrucât a existat o contestație și a fost finalizată toată procedura. Ne dorim ca din data de 20 – 21 august să ieșim cu utilajele în teren. În zona Pașcani, venim din prima chiar de la deschiderea contractului cu utilajele pentru a rezolva problema în acea zonă, întrucât este cu adevărat deficitară. Acest drum este cel mai afectat la ora actuală dintre cele care le avem de plombat”, ne-a declarat Daniel Minciună directorul D.J.D.P Iași.

Advertisements
  

Dacă anul acesta din cauza contestațiilor lucrările în teren încep foarte târziu, pentru anul viitor veștile sunt mult mai bune. Firma care își va adjudeca contractul se ocupa și în 2016 de plombarea drumurilor județene. Daniel Minciună spune că în aceste condiții drumarii vor începe lucrările de plombare din luna martie. 

Advertisements

 Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Primarul municipiului Pașcani despre promisiunile ministrului transporturilor de a face autostrăzi în zonă: ”Mă bucur că Pașcaniul nu a fost ocolit. Acest lucru va duce la o deschidere a municipiului nostru spre investitori ”

Răzvan Grecu

Firma consilierului Dediu a avut relații comerciale cu Primăria, în ultimii ani! Secretarul Irina Jitaru a fost notificată de primar să aplice legea!

Răzvan Grecu

Plata pensiilor nu va întârzia din cauza zilelor libere de luna viitoare

Redacția
Încarcă...