RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

Hoț prins după ce și-a lăsat amprentele la locul faptei. A „tocat” întreaga pradă la „păcănele”!

Polițiștii au identificat hoțul care a prădat în noaptea de 6 spre 7 august restaurantul „Salonul Albastru”. Anchetatorii au dovedit că amprentele pe care hoțul le-a lăsat la locul faptei aparțin unui fost angajat al localului.Este vorba despre Gheorghiță Macovei, de 33 de ani, din localitatea Stolniceni Prăjescu care în urmă cu doi ani a fost om de serviciu la  „Salonul Albastru”.

„Pe 7 august Poliția a fost sesizată de administratorul SC Agifor SRl, Gică Grosu, că autori necunoscuți au pătruns prin efracție în sediul societății de pe peronul gării. Hoțul a spart un geam de la baie și a spart o cutie de valori din care a furat 2.200 lei. În urma verificărilor efectuate, datorită faptului că hoțul s-a tăiat la mână în geamul spart, a fost identificat după amprente”, ne-a declarat Cristi Aioanei, șef Poliția TF Pașcani.Anchetatorii au mai declarat că Gheorghiță Macovei a cheltui banii în 24 de ore pe jocuri de noroc și băutură. Acesta și-a recunoscut fapta și riscă închisoare între 4-15 ani pentru furt calificat. El este cercetat în stare de libertate.

Citește și:{loadposition articlescategoryload}

  

Related posts

Suflete chinuite! Doi copii sunt crescuti intr-o casa parasita! Zile intregi stau fara mancare, impreuna cu parintii lor

Redacția

Vin bani europeni în județ pentru construcţia de centre voluntare de dus gunoiul selectiv – Municipiile Iaşi şi Paşcani au obţinut şi un bonus!

Redacția

Mâine este Întâmpinarea Domnului

Redacția
Încarcă...