NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

Hoț prins după ce și-a lăsat amprentele la locul faptei. A „tocat” întreaga pradă la „păcănele”!

Polițiștii au identificat hoțul care a prădat în noaptea de 6 spre 7 august restaurantul „Salonul Albastru”. Anchetatorii au dovedit că amprentele pe care hoțul le-a lăsat la locul faptei aparțin unui fost angajat al localului.Este vorba despre Gheorghiță Macovei, de 33 de ani, din localitatea Stolniceni Prăjescu care în urmă cu doi ani a fost om de serviciu la  „Salonul Albastru”.

Advertisements

„Pe 7 august Poliția a fost sesizată de administratorul SC Agifor SRl, Gică Grosu, că autori necunoscuți au pătruns prin efracție în sediul societății de pe peronul gării. Hoțul a spart un geam de la baie și a spart o cutie de valori din care a furat 2.200 lei. În urma verificărilor efectuate, datorită faptului că hoțul s-a tăiat la mână în geamul spart, a fost identificat după amprente”, ne-a declarat Cristi Aioanei, șef Poliția TF Pașcani.Anchetatorii au mai declarat că Gheorghiță Macovei a cheltui banii în 24 de ore pe jocuri de noroc și băutură. Acesta și-a recunoscut fapta și riscă închisoare între 4-15 ani pentru furt calificat. El este cercetat în stare de libertate.

Citește și:{loadposition articlescategoryload}

  
Advertisements
Advertisements

Related posts

Focarul de pestă porcină de la Butea este ținut sub control. Virusul a fost adus de mistreți în Lunca Siretului

Redacția

La spital dupa ce a confundat sticla de băutură cu otravă de purici

Oana Cordoneanu

Undă verde pentru ”AutoBuzdu lui Morar” pe Esplanada din Vale. Pașcaniul va avea două evenimente majore la diferență de o săptămână între ele

Răzvan Grecu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site