RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Politică

Petru Movilă: “Toți românii trebuie să-l susțină pe Constantin Codreanu la Primăria Chișinău”

Alegerile pentru Primaria municipiului Chisinau, Republica Moldova, au intrat in linie dreapta. Unul dintre candidatii creditati cu sanse pentru primarie este Constantin Codreanu, cel care va reprezenta Partidul Unitatii Nationale (PUN).

Acesta este si deputat din partea Partidului Miscarea Populara (PMP) in Romania si este considerat a fi candidatul unionistilor, a celor care isi doresc unirea Basarabiei cu tara noastra si apropierea Republicii de Europa.

  

Unul din sustinatorii lui Constantin Codreanu este deputatul PMP Petru Movila, presedintele filialei iesene a formatiunii politice. Petru Movila si-a afirmat sprijinul pentru candidatura lui Constantin Codreanu si a aratat de ce acesta trebuie sa castige fotoliul de primar al Chisinaului.

“Este foarte important faptul ca PMP este consecvent si crede in proiectul unirii Republicii Moldova cu Romania, iar candidatura colegului meu, deputatul Constantin Codreanu, la Primaria municipiului Chisinau, este parte importanta in aceste proiect. Constantin Codreanu este si iesean si asta este cu atat mai important pentru noi. Este singurul proroman, proeuropean care poate castiga Primaria Generala a municipiului Chisinau. De aceea este important ca toti iesenii si romanii care au prieteni la Chisinau, si nu numai, sa se implice in sustinerea deputatului Constantin Codreanu pentru ca aceasta candidatura nu mai este doar una asumata politic de PMP, ci este o candidatura pentru toti romanii din Chisinau, din Moldova si din Romania, in conditiile in care sunt foarte multe sanse ca el sa castige Primaria municipiului Chisinau si sa ridice steagul Unirii cat mai sus”, a spus deputatul Petru Movila.

sursa www.bzi.ro

Related posts

Harta online care te ajută să îl contactezi pe parlamentarul tău. Vezi datele celor din Pașcani și județul Iași

Redacția

Cîtu, în iulie: „Suntem pregătiți de valul 4 și să depășim pandemia”. Cîtu, azi: „USRPLUS e de vină pentru valul 4”

Redacția

Dezbatere publică PNL Pașcani pe tema locurilor de veci (VIDEO)

Redacția
Încarcă...