NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Politică

PSD s-a răzgândit. Nu mai depune moțiune de cenzură la începutul lunii septembrie

psd-cere-premierului-explicatii-cu-privire-la-rectificarea-bugetara,-dupa-ce-consiliul-fiscal-a-semnalat-un-„derapaj-major-pe-cheltuieli-bugetare”

PSD s-a răzgândit și nu mai depune moțiune de cenzură la începutul lunii septembrie, așa cum anunța în urmă cu câteva zile președintele social-democraților Marcel Ciolacu.

Motivul? Partidul Social Democrat nu poate aduna în Parlament decât 204 semnături pentru demiterea Guvernului Cîțu, în condițiile în care ar fi nevoie de cel puțin 234.

“Am decis în unanimitate de voturi astăzi, în cadrul Consiliului Politic Naţional, că vom depune moţiunea de cenzură în momentul în care vom avea cele 234 de voturi necesare să treacă această moţiune. În acest moment partea de opoziţie a Parlamentului are 204 voturi”, a declarat Marcel Ciolacu într-o conferință de presă.

La insistențele jurnaliștilor, care au vrut să știe cum de s-a răzgândit atât de repede, în doar câteva zile, Ciolacu a afirmat că ”specialiștii” din PSD l-au informat că urmează o perioadă grea atât pentru români, cât și pentru cei aflați la guvernare.

  

”Am avut o discuție cu economiștii și specialiștii din interiorul PSD și mi-au prezentat întreg tabloul economic-financiar în acest moment în România. Eu personal m-am speriat de ceea ce va urma în România. Și o să vedeți în lunile de iarnă și în luna martie, când ajungem să decontăm toate aceste scumpiri, care se vor ține în lanț și ce importuri și ce presiune pe rata de schimb va fi în luna decembrie. (..) Și atunci am avut o discuție aplicată astăzi pe ceea ce avem, în acest moment noi strângem 204 voturi. Nu vrem să depunem o moțiune de dragul de a depune moțiune și de a face un spectacol politic” – a spus Ciolacu.

pro tv

Advertisements

Related posts

Singurul pășcănean în Consiliul Județean anunță obiectivele și proiectele sale!

Ema Roman

Sondaj PSD: Pantazi dat câștigător, Pintilie surpriza de pe suburbii!

Răzvan Grecu

Senatorul Florin Constantinescu: Despre creşterea economică în alţi termeni

Redacția
Încarcă...