NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Comisiile de Specialitate ale Consiliului Local și-au stabilit președinții

Cele patru Comisii de Specialitate ale Consiliului Local, constituite în ședința extraordinară din 28 iunie, s-au întrunit ieri și astăzi pentru a-și desemna conducerea. Convocați ieri și astăzi de secretarul Mircea Zuzan, consilierii au ales președinții și secretarii comisiilor și au fost informați în legătură cu regulamentul de funcționare al acestora. 

Majoritar absolut în legislativul municipiului, PSD a obținut toate funcțiile din conducerea comisiilor. Vasile Haldan a rămas președintele Comisiei Economice, secondat fiind de secretarul Vasile Bălău. În noul mandat, președinția Comisiei Juridice va fi asigurată de Bogdan Alexa, secretarul fiind Eduard Dumea. Acesta din urmă este și secretarul Comisiei de Urbanism, unde președinte este colegul său de partid Vasile Pleșca.

Advertisements

Singurele doamne din Consiliul Local asigură conducerea Comisiei de ÎnvățământCarmen Apostol este președinte iar Gabriela Nedelcu, secretar. Comisia de Învățământ nu este completă, Partidul Național Liberal amânându-și opțiunea până la validarea încă unui mandat de consilier. „Poate să funcționeze chiar foarte bine și în patru oameni”, a declarat pentru NewsPascani.com secretarul Mircea Zuzan.

  

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements
Advertisements
Advertisements

Related posts

Planul lucrărilor de infrastructură ce se vor realiza în luna august la Pașcani

Răzvan Grecu

Târgu Frumos se pregătește pentru Sărbătorile Pascale

Oana Cordoneanu

Atenție la zăpada depusă pe acoperișul imobilelor unde locuiți sau a instituțiilor publice

Marius Parteni

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site