NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Comisiile de Specialitate ale Consiliului Local și-au stabilit președinții

Cele patru Comisii de Specialitate ale Consiliului Local, constituite în ședința extraordinară din 28 iunie, s-au întrunit ieri și astăzi pentru a-și desemna conducerea. Convocați ieri și astăzi de secretarul Mircea Zuzan, consilierii au ales președinții și secretarii comisiilor și au fost informați în legătură cu regulamentul de funcționare al acestora. 

Majoritar absolut în legislativul municipiului, PSD a obținut toate funcțiile din conducerea comisiilor. Vasile Haldan a rămas președintele Comisiei Economice, secondat fiind de secretarul Vasile Bălău. În noul mandat, președinția Comisiei Juridice va fi asigurată de Bogdan Alexa, secretarul fiind Eduard Dumea. Acesta din urmă este și secretarul Comisiei de Urbanism, unde președinte este colegul său de partid Vasile Pleșca.

Advertisements

Singurele doamne din Consiliul Local asigură conducerea Comisiei de ÎnvățământCarmen Apostol este președinte iar Gabriela Nedelcu, secretar. Comisia de Învățământ nu este completă, Partidul Național Liberal amânându-și opțiunea până la validarea încă unui mandat de consilier. „Poate să funcționeze chiar foarte bine și în patru oameni”, a declarat pentru NewsPascani.com secretarul Mircea Zuzan.

  

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements
Advertisements
Advertisements

Related posts

EkySam, Banca Transilvania și firmele primarului, ocupă nestingherite domeniul public! Nu deranjează pe nimeni!

Marius Parteni

Situație anticipată, dar fără soluții! Coadă la depunerea actelor pentru eliberarea cărții de identitate

Oana Cordoneanu

Dosarul ApaVital va fi judecat luni, de la ora 12.00! Instanța poate hotărî rebranșarea blocurilor la apă!

Răzvan Grecu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site