RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Comisiile de Specialitate ale Consiliului Local și-au stabilit președinții

Cele patru Comisii de Specialitate ale Consiliului Local, constituite în ședința extraordinară din 28 iunie, s-au întrunit ieri și astăzi pentru a-și desemna conducerea. Convocați ieri și astăzi de secretarul Mircea Zuzan, consilierii au ales președinții și secretarii comisiilor și au fost informați în legătură cu regulamentul de funcționare al acestora. 

Majoritar absolut în legislativul municipiului, PSD a obținut toate funcțiile din conducerea comisiilor. Vasile Haldan a rămas președintele Comisiei Economice, secondat fiind de secretarul Vasile Bălău. În noul mandat, președinția Comisiei Juridice va fi asigurată de Bogdan Alexa, secretarul fiind Eduard Dumea. Acesta din urmă este și secretarul Comisiei de Urbanism, unde președinte este colegul său de partid Vasile Pleșca.

Singurele doamne din Consiliul Local asigură conducerea Comisiei de ÎnvățământCarmen Apostol este președinte iar Gabriela Nedelcu, secretar. Comisia de Învățământ nu este completă, Partidul Național Liberal amânându-și opțiunea până la validarea încă unui mandat de consilier. „Poate să funcționeze chiar foarte bine și în patru oameni”, a declarat pentru NewsPascani.com secretarul Mircea Zuzan.

  

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Program special la instituțiile publice din Pașcani, de Revelion

Irina Gherasim

Contractele la energie electrică se pot încheia şi după 1 iulie

Redacția

Tânăr depistat de polițiști după ce a furat dintr-o societate comercială din Pașcani

Redacția
Încarcă...