RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Actualitatea satelor

Peste 50 de km de drumuri comunale vor fi reparate la Tătăruși

De câteva zile, în comuna Tătăruși se lucrează la repararea drumurilor comunale și sătești. Este o activitate care se practică în fiecare an, odată cu apropierea sărbătorilor Pascale.

 

Conform primarului comunei, Costel Iosub, vor fi reparați peste 50 km de drum comunal și sătesc. Se va acționa cu piatră și balast, reprofilările fiind făcute cu ajutorul unui autogreder și un compactor.

  

Edilul din Tătăruși se laudă cu faptul că drumurile din localitate se află într-o stare foarte bună, datorită faptului că aceste lucrări de întreținere se execută an de an.

”În fiecare an la Tătăruși în această perioadă înainte de sfintele sărbători Pascale începem lucrările de întreținere a drumurilor comunale și sătești. Vreau să vă spun că această activitate a început de săptămâna trecută și o vom derula până în apropierea acestor sărbători. Vom turna piatră, balast, vor fi reprofilări făcute cu autogrederul și totodată vom și compacta pentru ca materialul pietros să nu fie luat de apă”, ne-a declarat Costel Iosub, primarul comunei Tătăruși.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Muzeul Satului din Todirești, un loc ce trebuie văzut (Galerie Foto)

Marius Parteni

Start al lucrărilor la rețeaua de apă si canalizare în comuna Valea Seacă (foto)

Carmen Bălăceanu

Ședință de Consiliu Local comuna Valea Seacă 27 septembrie 2022 (VIDEO)

Redacția
Încarcă...