NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Comisia care se va ocupa de organizarea Zilelor Municipiului Pașcani a fost stabilită. NewsPascani.com te invită să faci o propunere

Consilierii locali au aprobat în ședința ordinară ce a avut loc la sfârșitul lunii martie proiectul privind organizarea manifestării Zilele Municipiului Pașcani, ediția a VI -a. Evenimentul va avea loc în perioada 4-6 iulie, a acestui an.

 

Cu această ocazie a fost stabilită și componența finală a comisie de organizare a evenimentului. În prima fază pe listă au fost 14 persoane, însă în cadrul ședinței, consilierul PPDD Dragoș Voinea l-a propus ca membru în comisie pe colegul său de partid, Ioan Danu, pe motiv că la ediția trecută li s-a reproșat că reprezentanții partidului nu s-au implicat deloc în această manifestare.

  

Forma finală a comisiei arată în felul următor: președinte Vasile Axinte și membrii: Ioan Ioniță, Vasile Bălău, Vasile Pleșca, Marius Pintilie, Mirela Ancuța, Dana Calistru, Mihaela Cojocaru, Bogdan Mandric, Gabriel Ciopraga, Ștefan Popa, Alexandru Apetrei, Eduard Dumea, Vasilică Avasiloaie, Ștefan Jilavu și Ioan Danu.

Această comisie de organizare va elabora programul de activități culturale, locul de desfășurare precum și bugetul aferent organizării acestui eveniment. Legat de bugetul ediției din acest an, aleșii locali au aprobat suma de 300.000 lei, suma putând fi suplimentată în caz de nevoie.

NewsPascani.com te invită pe această cale să faci o propunere membrilor comisiei de organizare în privința activităților și artiștilor care doriți să îi vedeți pe scena de la Pașcani.    

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Primarul ales face un apel pentru colectarea selectivă a deșeurilor (VIDEO)

Răzvan Grecu

Șeful și agenții Poliției Locale reclamați la Parchet de ApaVital întrucât au blocat operațiunea de debranșare a blocurilor de la rețeaua de apă

Marius Parteni

Noi angajări la Spitalul Municipal Pașcani

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site