NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Patinoarul nu va mai funcționa în acest an la Pașcani!

Primăria Pașcani nu mai demarează în acest an, procedurile pentru atribuirea terenului, în vederea amenajării patinoarului, în proximitatea sediului Parchetului de pe lângă Judecătoria Pașcani. Primarul spune că acest lucru este din cauza procedurilor, ce trebuie demarate.

Noul legislativ local se va întruni în prima ședință ordinară spre finele acestei luni. Dat fiind faptul că validarea aleșilor locali s-a făcut cu întârziere, multe subiecte au fost amânate.

„Nu vom avea patinoar în acest an. Timpul fizic nu ne permite organizarea licitației. Din calculele noastre, am finaliza procedura abia după 15 ianuarie 2020. Trebuiau făcute din timp lucrurile. Lunile august și septembrie la nivel de Primărie au fost așa, un blocaj. Pe deoparte avem și această situație de pandemie, nu ne dorim să contribuim la răspândirea bolii”, a susținut primarul Marius Pintilie, la conferința de presă săptămânală, de la sediul instituției.

În ultimii doi ani de zile, Primăria Pașcani a încredințat terenul din vecinătatea Primăriei și sediului Parchetului, unei societăți, în baza licitației. Până la preluarea mandatului de către actuala conducere a municipiului, nu a fost demarată nici o procedură administrativă pentru organizarea licitației.      

  
Advertisements

Related posts

Jaful perfect: 2,2 milioane de lei au fost furate municipiului de firma primarului Dumitru Pantazi cu sprijinul lui Mihai Bodoașcă! Trei minciuni promovate în media aservită pe acest litigiu! (Doc)

Răzvan Grecu

Marți, ședință extraordinară la Primăria Pașcani

Redacția

Apel către păşcăneni: se caută operatori calculatori pentru alegerile locale din acest an. Mai este nevoie de 14 persoane

Ema Roman
Încarcă...