NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

Pășcănenii se pot înscrie la cursuri de formare profesională (DOC)

În luna noiembrie, șomerii pășcăneni se pot înscrie gratuit la cursuri de formare profesională. Acestea se pot face, însă contracost, și de către persoanele interesate, dar aflate pe piața muncii.

Perioada de desfășurare a programului variază între 1 și 8 luni în funcție de complexitatea programului de formare profesională. Cursurile sunt organizate de Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă și sunt în domenii precum instalator, sudor, electrician, constructor, bucătar, ospătar, ajutor mecanic, lucrător finisor, etc.și vor avea loc tot la sediul agenției din Iași.

  

 „Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Iași va organiza noi cursuri de formare profesională, care se adresează în special persoanelor aflate în evidența noastră, și care nu dețin nicio calificare. Acestea sunt pe domeniul serviciilor, cum ar fi lucrător în comerț, construcții, dar și alte programe de formare profesională la cererea pieței muncii. Persoanele care doresc să participe la cursuri trebuie să se adreseze consilierilor din cadrul agenției județene să solicite înscrierea. Acte necesare sunt copii după buletin, certificat de naștere, adeverință eliberată de către medicul de familie din care să rezulte că persoana este aptă pentru a urma cursurile și o copie a ultimului act de studii”, ne-a declarat Adriana Sîrghie, purtător de cuvânt AJOFM Iași.

 Înscrierile se fac și la sediul agenției locale din Pașcani. ALOFM Pașcani- Telefon- 0232.717.930/ AJOFM Iași – Telefon- 0232.270.806

 Click AICI pentru a vedea lista completă cu toate cursurile de formare profesională.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Îndrăgostiţi şi după 50 de ani de căsnicie! Doi păşcăneni şi-au spus povestea în platoul Acces Direct

Redacția

Iarna la Pașcani! Imagini cu străzile și aleile principale din municipiu, după prima zăpadă (GALERIE FOTO)

Ema Roman

E OFICIAL: Tinerii între 20 şi 35 de ani pot fi ÎNROLAȚI OBLIGATORIU!

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site