NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Pășcănenii continuă să arate administrației locale, adevăratele probleme din municipiu

Pășcănenii sunt tot mai determinați în a arăta conducerii, problemele orașului, cu care se confruntă zilnic și pe care s-ar părea că numai ei le văd. Cel puțin, așa s-ar concluziona după sesiunea de audiențe desfășurată astăzi, la Primărie, unde s-au prezentat 13 persoane nemulțumite.

Oamenii au auzit că primarul Pantazi este cel care va susține audiențele și au venit, în număr mare, pentru a-i arăta edilului, că Pașcaniul are multe hibe ce nu pot fi ascunse după deget. Dimpotrivă, sunt chestiuni ce necesită o rezolvare urgentă, ce vor îmbunătăți totodată, imaginea orașului.

  

Astfel, dintre cele mai importante solicitări, o amintim pe cea a lui Aurel Iacob, care dorește ca angajații Primăriei să se ocupe de groapa enormă din spatele Casei de Cultură, ce reprezintă un pericol pentru copii și nu numai. Tot acesta a atras atenția cu privire la stâlpii neamenajați dintre blocurile T7 și T8.

În același registru, Dumitru Șchiopu i-a spus primarului că ar fi oportună construirea unei  parcări în spatele blocului C21, de pe strada Mihai Eminescu. Problema parcărilor este una veche în municipiul nostru, iar omul a argumentat solicitarea prin faptul că pe acel sector se fac deja lucrări de reparație, deci ar fi un prilej potrivit să se construiască și parcarea, tot în această perioadă.  

De asemenea, Gavril Ursache este cel care a solicitat administrației evacuarea apei din tarlaua Vatra Izului, din Lunca, dar i s-a răspuns că e vorba de o proprietate privată unde Primăria nu poate interveni.

Tot astăzi s-a prezentat la audiențe Ilona Dulhaniuc, cea care dorește găsirea unui loc mai bun pentru chioșcul de ziare, mutat din zona Esplanadă, odată cu lucrările începute acolo. Pentru această chestiune, Dumitru Pantazi, i-a spus că există rezolvare imediată și că va merge la fața locului, pentru a vedea exact care este situația și care sunt soluțiile pentru aceasta.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Ce firmă a câștigat licitația pentru asfaltarea străzii Mihai Viteazul din Lunca?

Irina Gherasim

Raed Arafat: Dacă românii nu vor respecta măsurile, ne luăm adio de la 15 mai

Redacția

Măști gratuite pentru toți românii. Legea a fost votată de Senat

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site