RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Rechizitoriu AgroComplex: Societatea primarului Dumitru Pantazi fusese despăgubită de stat pentru culturile calamitate în momentul când i-a fost radiată datoria!

Conform unor detalii din rechizitoriul procurorilor DNA, societatea primarului Dumitru Pantazi a beneficiat în momentul radierii datoriei și de ajutorare de la statul român.

Astfel, AgroComplex Lunca Pașcani S.A., a solicitat și primit, după cum susțin procurorii DNA, despăgubiri de la statul român pentru calamitățile din anii 2005 și 2007 în valoare de 846.847 lei.

Cu toate acestea, societatea a solicitat despăgubiri pentru aceleași calamități și de la Consiliul Local Pașcani, iar acesta din urmă le-a acordat prin radierea sumelor datorate pentru chirie și a penalităților aferente.

  

Procurorii au mai reținut că autoritățile locale nu au niciun atribut pentru a acorda despăgubiri unui producător agricol pe motiv de calamitate și cu toate acestea Consiliul Local Pașcani din anul 2007 a acordat astfel de despăgubiri în valoare de 962.950 lei.

Menționăm, că acestă situație a fost adusă în atenția opiniei publice de NewsPascani.com în luna martie a anului 2015.

 Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Furnizarea apei potabile, întreruptă în localitățile Soci și Miroslovești

Redacția

Atenție șoferi când circulație pe strada ”Nicolae Iorga”!

Marius Parteni

Deszăpezire de 7,9 milioane de lei, în județul Iași. Una dintre principalele baze va fi și la Pașcani

Redacția
Încarcă...