NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Pășcănenii condamnă modul cum se astupă gropile din carosabil!

Modul în care angajații Primăriei Pașcani încearcă să facă nevăzute gropile din carosabil, nu mai miră pe nimeni. Sătui să suporte bătaia de joc, oamenii protestează în diferite moduri. Un bărbat din municipiu a postat pe o rețea de socializare cum anume este “plombată” o groapă.

  

 

 ”Foarte frumos! Specific orașului nostru. De circa 8-9 ani, în față la fabrica de perdele pe strada Grădiniței, este o groapă pe mijlocul drumului, care până acum nu a văzut-o nimeni. Astăzi de dimineață au văzut-o și autoritățile noastre și au trimis o echipă să o acopere. Dar cu ce o acoperă? Bineînțeles cu pământ, criblură sau ceva de genul. Bravo, felicitări! Va rezista una, două zile”, spune pășcăneanul Costel Lupei pe grupul pășcănenilor indignați.

 Acesta a atașat și o fotografie din care se poate vedea acțiunea angajaților Primăriei. Cristian Menegon, purtătorul de cuvânt al Primăriei Pașcani, a susținut că nu a fost declanșată acțiunea de plombare a gropilor din străzi, ci doar s-a turnat material rezultat de la acțiunile de frezat în câteva gropi de pe Grădiniței și Moldovei.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Consilierii locali arşi la buzunar de Curtea de Conturi

Răzvan Grecu

Interconectare pe vorbe: Documentul de la ApaVital, plimbat în mapa primarului

Marius Parteni

Eco Salubritate va concedia din angajați! Vot împotriva intenției primarului de reorganizare

Marius Parteni

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site