NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Pășcăneanul care și-a bătut iubita în holul Hotelului Central a fost condamnat la un an de închisoare. Curtea de Apel Iași hotărăște dacă acesta va face sau nu închisoare! (VIDEO)

Un an de închisoare  a primit un pășcănean care și-a bătut cu sălbăticie iubita. Este vorba despre Iulian Munteanu în vârstă de 34 de ani care a fost condamnat pentru ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice de către judecătorii pășcăneni. Tânărul a atacat la Curtea de Apel decizia judecătorilor pășcăneni, iar următorul termen este pe data de 6 iunie 2013.

Incidentul s-a petrecut în luna august 2011. Iulian Munteanu, zis Makumba și-a bătut cu sălbăticie prietena în incinta Hotelului Central. Camerele video ale imobilului au surprins momentele în care bărbatul o snopește în bătaie pe iubita sa, Larisa S. Cearta dintre cei doi a izbucnit pe stradă, apoi când a luat o întorsătură violentă fata s-a refugiat în interiorul hotelului. Numai că aici a fost găsită de către prietenul său, care a agresat-o fizic cu pumnii și picioarele, fără ca cineva să intervină.

Polițiștii s-au autosesizat și l-au amendat contravențional pe bărbat  cu suma de 200 de lei pentru ultraj contra bunelor moravuri. Tânăra nu a făcut reclamație la Poliție, însă procurorii s-au autosesizat și au reușit să îl trimită în judecată pe Iulian Munteanu care a fost condamnat la un an de închisoare pentru ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice .

{flv}diverse/tanara_batuta{/flv}

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

 

 

Advertisements
Loading...

Related posts

UPDATE: Elevă din Pașcani lovită și înjurată de un admirator în fața liceului la care învață

Răzvan Grecu

Ministrul de Interne: Vreau rebranduirea Poliţiei Naţionale, care acum se numeşte Poliţia Română

Redacția

SĂPTĂMÂNA PREVENIRII CRIMINALITĂŢII

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site