RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Pășcăneanul care și-a bătut iubita în holul Hotelului Central a fost condamnat la un an de închisoare. Curtea de Apel Iași hotărăște dacă acesta va face sau nu închisoare! (VIDEO)

Un an de închisoare  a primit un pășcănean care și-a bătut cu sălbăticie iubita. Este vorba despre Iulian Munteanu în vârstă de 34 de ani care a fost condamnat pentru ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice de către judecătorii pășcăneni. Tânărul a atacat la Curtea de Apel decizia judecătorilor pășcăneni, iar următorul termen este pe data de 6 iunie 2013.

Incidentul s-a petrecut în luna august 2011. Iulian Munteanu, zis Makumba și-a bătut cu sălbăticie prietena în incinta Hotelului Central. Camerele video ale imobilului au surprins momentele în care bărbatul o snopește în bătaie pe iubita sa, Larisa S. Cearta dintre cei doi a izbucnit pe stradă, apoi când a luat o întorsătură violentă fata s-a refugiat în interiorul hotelului. Numai că aici a fost găsită de către prietenul său, care a agresat-o fizic cu pumnii și picioarele, fără ca cineva să intervină.

Polițiștii s-au autosesizat și l-au amendat contravențional pe bărbat  cu suma de 200 de lei pentru ultraj contra bunelor moravuri. Tânăra nu a făcut reclamație la Poliție, însă procurorii s-au autosesizat și au reușit să îl trimită în judecată pe Iulian Munteanu care a fost condamnat la un an de închisoare pentru ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice .

  

{flv}diverse/tanara_batuta{/flv}

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

 

 

Related posts

Acțiune pentru depistarea persoanelor care taie ilegal, sustrag sau transportă material lemnos fără documente legale de provenienţă. Sancțiuni aplicate și material lemnos confiscat

Redacția

Romii din Podu Iloaiei şi Târgu Frumos dormeau pe mii de euro făcuți din contrabandă

Redacția

Autorul crimei de pe terasa unui bar din Pașcani rămâne în arest preventiv

Irina Gherasim
Încarcă...