NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Pășcănean somat să repare strada pe care a stricat-o după ce s-a racordat la apă

Un pășcănean a fost somat de către agenţii Poliției Locale, să repare strada pe care a stricat-o când s-a recordat la apă și canalizare. Omul care locuiește pe 1 Decembrie 1918, a fost nevoit să spargă strada, acum doi ani.

Acum a fost atenționat de către agenţiei acestei instituţii, că este răspunzător pentru aducerea străzii la forma inițială. După ce a terminat lucrarea, acesta a umplut groapa creată cu ciment, material care nu a rezistat prea mult.„Nicușor Negrescu, de pe strada 1 Decembrie, a solicitat în 2013, Primăriei Pașcani să facă o lucrare în zona casei, fiind nevoit să spargă o bucată din stradă pentru a se racorda la apă și la canalizare. După ce a terminat de executat lucrarea, el a fost somat să aducă strada la starea inițială. În momentul de față acolo este o groapă care deranjează atât șoferii cât și cetățenii care locuiesc în zonă”, a declarat Cristian Menegon, purtătorul de cuvânt al Primăriei.

  

Acum, bărbatul a primit înștiințare să repare acea porțiune de stradă, în termen de 10 zile, altfel va fi aspru amendat. Îngrijorat, pășcăneanul a venit la Primărie, să ceară autorităților să se ocupe de problemă, iar viceprimarul i-a transmis, că în maxim două săptămâni, lucrările de reparații, vor ajunge și pe strada lui. 

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Bodoașcă îl acuză pe Pantazi de minciună pe tema taxei de salubrizare! Liberalul consideră că aceasta este „o cămătărie”și că primarul se comportă ca un „cămătar” cu agenții economici!

Răzvan Grecu

Episodul 5: Spălarea de bani! Fiica primarului a participat alături de tatăl său, Agrocomplex Lunca Pașcani și Iulia Baba la infracțiunea de spălare de bani! Pedeapsa: închisoare de la 3 la 10 ani!

Răzvan Grecu

Şedinţă extraordinară convocată de consilierii liberali! Sunt patru proiecte pe ordinea de zi

Ema Roman

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site