RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Bătaie de joc la adresa cetăţenilor din Blăgeşti, expropriaţi pentru a fi realizată ruta ocolitoare: Guvernul le-a înjumătăţit sumele, dar nu au primit nimic

99 de persoane din suburbia Blăgeşti aşteaptă şi astăzi să primească banii pentru terenurile de care au fost expropriaţi pentru a fi construită ruta ocolitoare a localităţii. Asta, deşi oamenii, în luna februarie a acestui an, au fost sfătuiţi să îşi deschidă conturi bancare pentru a primi sumele de bani.

Persoanele care aşteaptă de ani de zile banii de la Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România, mai au de aşteptat. Anul acesta ei au aflat că sumele stabilite iniţial sunt înjumătăţite şi au fost puşi să îşi deschidă conturi bancare pentru a primi banii. De informarea oamenilor s-au ocupat reprezentanţii Primăriei. “Un număr de 9 din cele 108 persoane şi-au primit banii. CNADNR ne-a soicitat printr-o adresă să punem la dispoziţie datele de contact ale beneficiarilor şi să le spunem oamenilor să îşi deschidă conturi bancare pentru a primi banii. După cum ştiţi, Guvernul a înjumătăţit sumele care erau stabilite”, ne-a declarat Cristian Menegon, purtătorul de cuvânt al Primăriei Paşcani.

 Acum reprezentanţii municipalităţii nu mai pot face nimic. Ceea ce le rămâne oamenilor este să ia legătura cu reprezentanţii companiei pentru a afla când vor intra în posesia sumelor de bani, după cum susţine reprezentantul Primăriei. 

  

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Lunile aprilie şi mai vor fi mai reci decât în mod obişnuit, cu multe ploi

Redacția

Liberalul Bodoașcă consideră că Pașcaniul este neadministrat și că pășcănenii sunt sfidați, după ce viceprimarul Gabriela Nedelcu a dispărut o zi de la muncă!

Răzvan Grecu

Renunţi la Armată: cât ai de plătit statului pentru şcolile militare făcute? Cazul cu suspans al unui tânăr ieşean

Redacția
Încarcă...