RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Pășcănean amendat cu 500 lei pentru depozitarea ilegală a molozului

Renovarea locuințelor sau a sediilor de firmă lasă în urmă cantități mari de moloz. Având în vedere că acestea nu pot fi aruncate oriunde, Poliția Locală atrage atenția pășcănenilor că trebuie să anunțe Serviciul de Salubritate.

Persoanele fizice şi ju­ridice au obligaţia să nu depo­ziteze materialele de construcţii şi alte materiale rezultate din construcţii pe domeniul public sau privat al municipiului, ci doar în containerele special amenajate închiriate de persoa­nele interesate de la Serviciul de Salubritate.

  

„Vineri, 19 iulie, Mircea Mandiș în vârstă de 51 de ani din Pașcani a fost amendat cu 500  lei de către polițiștii locali.  Acesta  a depozitat moloz, rezultat de la lucrările de amenajare a unui spațiu comercial situat la parterul blocului B29, de pe strada Ceferiștilor pe domeniul public, lângă pubelele de gunoi amplasate în spatele acestui bloc”, ne- a declarat căpitan Vasile Avasiloaie, șef Poliția Locală.  

 Pășcănenii care doresc să scape de resturile rezultate în urma lucrărilor de construcţie pot să apeleze la Serviciul Eco Salubritate, care va veni şi va ridica materialele rezultate din construcţii contra unui tarif stabilit în funcţie de cantitatea pe care solicitantul o are de aruncat.

 

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

Related posts

Un pășcănean și-a dat foc la casă, iar acum este căutat de oamenii legii

Teona Gherasim

Lovește și fugi, cea mai mare greșeală pe care o poate face un șofer

Răzvan Grecu

Amendați pentru transport ilegal de lemne

Redacția
Încarcă...