NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Politică

PSD te ajută să vezi mai bine realizările consilierilor și șefilor Primăriei!?

Sediul PSD Pașcani se va transforma timp de două zile într-un cabinet oftalmologic. În zilele de 25 și 26 iulie un medic specialist va oferi consultații gratuite, persoanelor care își vor procura o pereche de ochelari cu rame de metal. Cel care le comercializează vine și cu o ofertă pentru cei care își vor face programări. Cine va achiziționa două perechi de ochelari va scoate din buzunar 179 de lei, iar plata se va putea face în două rate.

În cutiile poștale din oraș au fost distribuite fluturașe cu această acțiune, care se va desfășura între orele 09.00 – 17.00, ale celor două zile.  Pe fluturașele apărute în oraș se specifică că această acțiune este organizată cu sprijinul Primăriei Pașcani, în sediul PSD. Am încercat astăzi să aflăm care va fi implicația administrației locale, dar purtătorul de cuvânt al Primăriei nu a putut să ne furnizeze un punct de vedere. Nici Gabriela Nedelcu, purtătorul de cuvânt al PSD, nu a reușit să ne dea o declarație, deoarece nu a reușit să contacteze liderii partidului.Misterul asupra acțiunii s-a adâncit atunci când am sunat la numărul de telefon trecut pe fluturaș pentru programări. O voce de bărbat ne-a spus că nu are nimic de declarat.

NR: Să fie oare vorba despre o acțiune prin care social-democrații vor să îi ajute pe pășcăneni să vadă mai bine realizările după primul an de mandat?  

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

loading...
Advertisements

Related posts

Marcel Ciolacu anunță excluderi din PSD! Parlamentarii absenți de la votul moțiunii de cenzură vor fi dați afară

Redacția

S-a stabilit data alegerilor pentru președinția PNL Pașcani

Răzvan Grecu

Lui Vasile Axinte i s-a propus funcția de viceprimar

Răzvan Grecu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site