RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
AdministrațieLocal

Pasarela spre strada Unirii propusă SNCFR spre reparații, pentru siguranța celor care tranzitează zona

Vești bune pentru pășcănenii care tranzitează linile de cale ferată spre străzile Unirii și Mihai Viteazu. Discuțiile din aceste zile, purtate de către reprezentanții Primăriei Pașcani și cei ai Sucursalei Iași a Companiei de Căi Ferate Române, s-au încheiat și cu un acord pe acest subiect.

Pe parte de investiție a infrastructurii de care va beneficia regionala CFR Pașcani, va fi inclusă și pasarela peste calea ferată, din zona Poarta 2 Electroputere VFU Pașcani.

“Atunci când am discutat despre zona ce va fi afectată de lucrările de investiții ce vor fi realizate pe zona stației CFR Pașcani, le-am adus la cunoștiință celor de la Regionala Iași, de existența acestei pasarele. Modernizările ce vor fi făcute pe calea ferată vor duce automat la montarea unor garduri în zona actualei treceri utilizate de cetățeni, făcând astfel imposibil accesul pietonal. De aceea am solicitat ca această pasarelă să fie refăcută de către ei. Nu aveau cunoștiință, au prins-o în schiță, și au spus că vor include pasarela în proiectul de modernizare”, a susținut Marius Pintilie, primarul municipiului Pașcani. 

Reamintim faptul că în zona pasarelei foarte mulți cetățeni tranzitează printre firele de cale ferată zona, mulți dintre ei cu biciclete în mână, dar și copii ce merg către unitățile de învățământ. 

  

Related posts

Măsurile fiscale vor fi puse în transparență publică în următoarele zile, anunță premierul

Redacția

Un primar le dă bani localnicilor care îi pârăsc pe cei ce aruncă gunoaie la întâmplare

Redacția

Pașcaniul a primit mai puțini bani de la Guvern pentru investiții. Vezi ce sume au fost alocate pentru comunele învecinate

Irina Gherasim
Încarcă...