RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Internațional

50 de ani de ÎNCHISOARE pentru o familie de români care a exploatat și umilit 10 compatrioți, în Spania

Curtea Supremă din Spania a confirmat o pedeapsă de 50 de ani închisoare pentru o familie de români care a exploatat și umilit 10 compatrioți.

Cuplul de români și cei doi copii ai lor au ținut în condiții deplorabile victimele, inclusiv o minoră însărcinată și cu handicap, în două case din Spania.

Victimelor li s-au promis câte 25 de euro pentru fiecare sac de cartofi pe care l-ar fi adunat, dar acestea nu au primit niciun ban pentru munca prestată. Ba mai mult, le-a obligat să caute hrană la gunoi și le-a umilit spunându-le „păduchi” sau „porci”, scrie Diario de Sevilla.

50 de ani de închisoare pentru o familie de români care a exploatat și umilit 10 compatrioți, în Spania50 de ani de închisoare pentru o familie de români care a exploatat și umilit 10 compatrioți, în Spania Ar putea ieși din închisoare în 15 ani

  

Instanța Supremă a confirmat pedeapsa de 50 de ani de închisoare pe care Curtea Superioară de Justiție din Andaluzia (TSJA) a stabilit-o pentru patru cetățeni români aparținând aceleiași familii (un cuplu căsătorit și cei doi copii ai acestora) care timp de un an și jumătate au exploatat și au denigrat 10 compatrioți în localitatea spaniolă Sanlúcar la Mayor.

Acolo au fost cazați în două case ocupate ilegal și au fost ținuți în condiții deplorabile.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

REACȚIE | Maia Sandu, după atacul armat de la Aeroportul din Chișinău: „Este o zi tristă pentru toți. Instituțiile statului sunt în alertă sporită”

Redacția

Atac la Tel Aviv: 7 persoane sunt în stare gravă, suspectul a fost ucis

Redacția

Directorii unei companii aeriene, puși să încarce și să descarce bagajele unor turiști / Unde s-a întâmplat

Redacția
Încarcă...