NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Știrea zilei

Protopopul Postolachi a împlinit astăzi 56 de ani

Moment emoționant astăzi la Biserica “Înălțarea Domnului”din Pașcani. Enoriașii acestuil lăcaș de cult au participat la slujbă , iar la final i-au cântat “La mulți ani!” protopopului Pavel Postolachi.  

 Preotul a împlinit astăzi 56 de ani.

“Enoriașii acestei biserici vă ureză în această frumoasă zi de toamnă multă sănătate, viață îndelungată, răbdare, putere în muncă, bucurie și pace în suflet”, i-a urat o enoriașă.

Părintele a rămas plăcut surprins de gestul celor prezenți, declarând unei echipe Actualitatea Tv că nu se aștepta la o asemenea surpriză și că preferă să-și petreacă ziua alături de familie, într-un cadru mai restrâns.

“Dacă ați binevoit să treceți pragul bisericii în această zi de 5 noiembrie,vă mulțumesc tuturor celor prezenți și mă bucur de această legătură stabilită între noi. M-am gândit să aduc mulțumire lui Dumnezeu pentru această zi în primul rând, pentru că astăzi m-am născut și eu și mulțumirea mea față de Dumnezeu a constat în faptul că de dimineață am venit să săvârșesc Sfânta și cuvioasa Liturghie care este slujba cea mai sfântă de pe pământ”, ne-a declarat protopopul Pavel Postolachi.

 Citește și {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Cod galben de vânt şi ninsori în toată zona Moldovei din această seară

Redacția

Anul acesta vor fi oficiate primele slujbe la Catedrala “Pogorârea Duhului Sfânt” Pașcani

Teona Gherasim

Explodează din nou numărul infecțiilor cu coronavirus. România trece pragul de 1.400 de cazuri noi, în ultimele 24 de ore

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site