NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Știrea zilei

Protopopul Postolachi a împlinit astăzi 56 de ani

Moment emoționant astăzi la Biserica „Înălțarea Domnului”din Pașcani. Enoriașii acestuil lăcaș de cult au participat la slujbă , iar la final i-au cântat „La mulți ani!” protopopului Pavel Postolachi.  

 Preotul a împlinit astăzi 56 de ani.

„Enoriașii acestei biserici vă ureză în această frumoasă zi de toamnă multă sănătate, viață îndelungată, răbdare, putere în muncă, bucurie și pace în suflet”, i-a urat o enoriașă.

  

Părintele a rămas plăcut surprins de gestul celor prezenți, declarând unei echipe Actualitatea Tv că nu se aștepta la o asemenea surpriză și că preferă să-și petreacă ziua alături de familie, într-un cadru mai restrâns.

„Dacă ați binevoit să treceți pragul bisericii în această zi de 5 noiembrie,vă mulțumesc tuturor celor prezenți și mă bucur de această legătură stabilită între noi. M-am gândit să aduc mulțumire lui Dumnezeu pentru această zi în primul rând, pentru că astăzi m-am născut și eu și mulțumirea mea față de Dumnezeu a constat în faptul că de dimineață am venit să săvârșesc Sfânta și cuvioasa Liturghie care este slujba cea mai sfântă de pe pământ”, ne-a declarat protopopul Pavel Postolachi.

 Citește și {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

De mâine începe postul de 40 de zile al Crăciunului. Tradiţii şi obiceiuri

Redacția

Schimbarea la Față a Domnului (dezlegare la pește)

Redacția

Crestinii ii praznuiesc astazi pe Sfintii Arhangheli Mihail si Gavriil

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site