NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Răzvan Grecu

Pantazi, un primar care se bazează pe cetățeni!

Lipsit de soluții. Așa arată primarul Dumitru Pantazi. Venit în Primărie cu surle și trâmbițe promițând Normalitate și Prosperitate, actualul edil este depășit de situație. Aparatul de specialitate pe care îl conduce, nu funcționează, după cum a declarat, ieri, secretarul Mircea Zuzan, iar situația economică în care se află municipiul este jalnică.

Gospodarul, cum era creionat, în campanie de către staff-ul său, a reușit ce nu a putut niciunul dintre primarii precedenți și anume să piardă autorizația de funcționare a padocului destinat câinilor maidanezi. Pașcaniul a devenit, probabil, una dintre singurele lacalități din țară ce nu mai au cum să strângă câinii de pe străzi.

Direcția Sanitar Veterinară Iași a dat termen Primăriei să închidă padocul în 15 zile și să elibereze sau să adăpostească animalele într-un adăpost ce îndeplinește condițiile legale. Soluția Primăriei: vom acorda cetățenilor bani pentru hrana animalelor care vor fi adoptate.

  

Cu alte cuvinte baza e tot la cetățeni: ei trebuie să adopte maidanezii și tot din taxele și impozitele lor vor fi plătiți.

Alte soluții marca Pantazi: nu sunt bani la bugetmajorăm taxele cu 16%, nu merge RAGCL  – mărim prețul cu 56% la gigacalorie, nu are PSA bani de investițiiscumpim apa cu 40%, nu avem utilaje la ECO Salubritatea –  scumpim colectarea gunoiului menajer cu 44%!

Sublim, nu-i așa?

Dar o soluție din talent, așa, fără să implice populația, ca să ne dăm și noi seama căt e de performant Dumitru Pantazi ca manager, nu ne dă? Că asta cu scumpirile o poate face orice ciumpalac!

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Zanet răspunde cu şantajul la întrebările presei

Răzvan Grecu

Wind of change (Video)

Răzvan Grecu

Transhumanța locurilor de joacă

Răzvan Grecu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site