NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Hoți voiajori din Roman prinși la Ruginoasa

Un grup de rromi care călătoreau prin țară cu scopul de a cumpăra nuci au fost prinși de polițiștii pășcăneni după ce au intrat în curtea casei unei persoane din localitatea Ruginoasa cu gândul de a fura lucruri din care să scoată bani frumoși.

 

  

 Pe data de 27 martie, aceștia au mers la Ionuț Hamciuc în vârstă de 22 de ani, unde într-o clipă de neatenție au sustras o pereche de hamuri de cal și un motoferăstru. Tânărul proprietar a sesizat că lipsesc lucrurile și a sunat la poliție, iar hoții au fost identificați de un echipaj de poliție din comună în aceeași zi. Aceștia sunt Marius Lefter de 35 de ani, Marian Homea de 25 de ani și Adrian Ionescu in vârstă de 24 de ani, de etnie rromă cu domiciliul în Roman. Hamul a fost vândut, iar motoferăstrăul a fost aruncat într-o fântână când au văzut că polițiștii sunt pe urmele lor, iar ulterior a fost recuperat și restituit proprietarului.  Cei trei s-au ales cu dosar penal pentru furt calificat și riscă până la 15 ani de închisoare dacă vor fi găsiți vinovați.

 

 Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Percheziții la domiciliul a trei pășcăneni bănuiți de braconaj

Marius Parteni

Minor fugit din centru de plasament, găsit de polițiști

Teona Gherasim

Șofer urmărit kilometri întregi de polițiști, după ce a fost văzut lovind cu pumnii o femeie de pe scaunul din dreapta (Video)

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site