RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Pantazi îi întoarce spatele lui Chirica și trece de partea lui Dragnea! Vrea să scape de condamnare?

Girat de actualul primar al Iașului ca și candidat pentru funcția de primar al municipiului Pașcani la alegerile locale din 2016, Dumitru Pantazi îi întoarce spatele celui care l-a promovat.

 

Edilul municipiului s-a poziționat de partea celor care îl contestă pe Mihai Chirica, pentru faptul că este împotriva lui Liviu Dragnea și a deciziilor lui Grindeanu.

  

Astăzi la Iași, mai mulți primari de comune și orașe, printre care și Dumitru Pantazi, au fost prezenți la o întâlnire organizată de edilul din Schitu Duca, unde s-a dorit a se lua o decizie cu privire la poziția adoptată de Mihai Chirica, primarul Iașului, împotriva deciziilor premierului Grindeanu și șefului PSD Liviu Dragnea. Informația a fost publicată pe siteul www.ziaruldeiasi.ro.

De la întâlnire au lipsit primarii din Hârlău și Târgu Frumos, pe motiv că aceasta nu era una statutară.

Poziționarea lui Dumitru Pantazi alături de susținătorii lui Liviu Dragnea este un lucru evident. El își pune mare încredere în luarea unor decizii de către parlamentarii PSD, care i-ar facilita evitarea unor condamnări în dosarele unde este judecat.

Pe 22 februarie, Pantazi urmează să primească sentința din dosarul AgroComplex, aflat pe rolul ÎCCJ București.

Dumitru Pantazi a fost surprins și săptămâna trecută la București, în plenul Parlamentului, când se discuta despre moțiunea de cenzură a opozției. El aplauda frenetic orice intervenție a celor de la putere. 

Related posts

După zile calde ca de august, temperaturile vor scădea brusc

Redacția

Cetățenii români minori cu vârsta mai mică de 14 ani pot călători în străinătate doar cu pașaport

Redacția

Primarul a revenit la audiențe, după jumătate de an

Redacția
Încarcă...