NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Femeie rămasă fără picioare, prinsă între două TIR-uri. Se împingea în mâini ca să se ridice de pe asfalt

O femeie a rămasă fără picioare, prinsă între două TIR-uri, la Făgăraș. Accidentul a fost unul teribil și mai mulți martori au sărit să încerce să salveze victima, care era pe bicicletă în momentul nenorocirii.

O femeie care era pe bicicletă, a fost rănită grav de un autocamion, la Făgăraș, miercuri seara. Martorii care au fost în apropiere în momentul accidentului spun că vinovatul ar fi un șofer polonez. TIR-ul, înnmatriculat în Polonia, condus de acesta, ar fi intrat în depășirea unui alt TIR, moment în care ar fi surprins și accidentat femeia chiar la mijloc, între cele două autovehicule.

Un martor povestește că a văzut o scenă îngrozitoare, victimei i-au fost retezate picioarele. Până la un moment dat, aceasta a fost conștientă și a vorbit cu medicii veniți la fața locului. Aceasta a fost transportată pe stadionul municipal cu o ambulanță, de unde a fost preluată de un elicopter SMURD.

Înainte de a ajunge Ambulanța la fața locului, un făgărășean, care a făcut un curs de prim ajutor, a fost cel care a intervenit ca victima să nu piardă tot sângele din corp. Flavius Burlea a cerut trecătorilor și șoferilor care se opreau din drum un garou pentru a opri sângerarea victimei. Acesta, împreună cu un alt făgărășean care i-a sărit în ajutor, Florin Maican, a primit de la cei aflați la fața locului un șnur de la pantaloni, un tricou rupt și un cablu, obiecte pe care le-a transformat în garou și cu care i-a legat picioarele femeii.

Martorii spun că, imediat după impact, femeia, din cauza adrenalinei și fără să conștientizeze că are picioarele zdrobite, se ținea în mâini în încercarea de a se ridica de pe asfalt. Ea a rămas conștientă și în următoarele minute, fiind văzută vorbind cu medicii de pe Ambulanță, scrie Salut Făgăraș.

observator

Advertisements

Related posts

Biciclist accidentat la Boureni

Marius Parteni

Caz revoltător la Pașcani: ramasă fără venituri, din cauza copiilor care strângeau bani în numele ei

Teona Gherasim

Pășcănean cercetat de polițiști după ce a furat din podul unui bloc

Oana Cordoneanu
Încarcă...