NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Valeriu Stoica, fost preşedinte PNL: „Eu sper ca Iohannis să nu sacrifice şansa României de dragul unui proiect politic personal. Singura soluţie este să se renunţe la Cîţu”

„Am asistat la o dinamitare a coaliţiei parlamentare. Este o idee dezastruoasă să rămână Cîţu chiar dacă piere lumea. În politică şi în viaţă, cel mai grav este să ignori realitatea, să n-o vezi, sau dacă o vezi să n-o recunoşti aşa cum este. Când eşti orb în faţa realităţii, trăieşti într-o lume paralelă, nu mai ai cum să fii eficient în acel moment. Când nu vezi realitatea, eşecul este garantat. A crede că prin disoluţia acestei coaliţii, alte soluţii sunt posibile înseamnă a nega aşteptările şi speranţele celor care au ales PNL, USR PLUS şi UDMR. Înseamnă a înşela aşteptările celor care au crezut că aceşti 4 ani, 2021-2024, vor fi folosiţi pentru a moderniza România, pentru a avea o acţiune coerentă în acord cu instituţiile europene, şi o acţiunile care să fie eficace, care să aibă rezultate şi-n economie, şi-n structura politică a ţării, şi în instituţii şi în schimbarea modului de a face politică în România”, a declarat Valeriu Stoica, la Aleph News.

Acesta a accentuat că singura soluţie la criza actuală este renunţarea lui Cîţu la putere, fie de bună voie, fie la îndemnul preşedintelui Iohannis.

„Dacă suntem puşi în această alternativă „să rămână Cîţu chiar dacă moare lumea” asta înseamnă că o să murim pentru că nu vedem realitatea.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

  
Advertisements

Related posts

Ionuţ Moşteanu, despre premier: Încearcă să-şi cumpere, pe ultima sută de metri, bunăvoinţa primarilor folosind banii românilor DOCUMENT

Redacția

3 tineri reținuți după o tâlhărie ca în filmele clasice

Redacția

New York Times a depășit 8 milioane de abonați

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site