NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Orban: Eu vă spun, voi câștiga alegerile. Nu competiția internă e cauza scăderii PNL în sondaje, ci nemulțumirea față de prestația premierului

Ludovic Orban a anunțat miercuri seara, în emisiune la Digi24, că el câștiga alegerile în PNL, după ce acesta l-a acuzat la un alt post de televiziune că Orban că s-ar fi folosit de USR în lupta politică împotriva sa. Ludovic Orban a mai spus că „nu are altă variantă în minte” și că va câștiga competiția internă pentru președinția PNL, la Congresul din 25 septembrie.

„Eu vă spun că voi câștiga alegerile, la cum e starea de spirit în partid, la ceea ce simt la toți delegații, simt pulsul și înțeleg că, dacă în urmă cu două luni avem de ales între două variante, nu mai există decât o singură variantă bună, cealaltă fiind proastă”, a comentat Orban la Digi24.

Liderul PNL a zis avertizat că PNL a scăzut în sondaje și nu ncrederea partidului, ci din pricina proastei guvernări și a prestației premierului Florin Cîțu.

„Încrederea a scăzut sub 15% din cauza lui Florin Cîțu (…) Nu competiția internă e cauza scăderii PNL în sondaje, ci nemulțumirea față de prestația premierului. Azi am ajuns în situația în care încrederea în Guvern e sub 15%. N-am mai întâlnit o asemenea cotă. Direcția în care merge România… 8% spun că mergem în direcția greșită.

  

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements

Related posts

Viziunea Nataliei Gavrilița, premierul desemnat al Republicii Moldova: Un nou contract social, ajutor pentru antreprenori, trecerea de la salarii mici la educația necesară pentru domeniile cu valoare adăugată mare

Redacția

Orban, despre campania sa pentru şefia PNL: „A fost un început contondent, ca să zic aşa, care a generat speculaţii exagerate”

Redacția

Digi24 România și sud-estul Europei vor fi “arse” de un val de căldură extremă. Domul de căldură aduce temperaturi de 45 grade Celsius

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site