NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Opoziția din CL Pașcani:”Suntem mandatați de cetățeni. Primarul trebuie să înțeleagă acest lucru” (VIDEO)

Ședința ordinară a legislativului local de astăzi a redeschis lupta dintre opoziție și putere. Liberalii și reprezentantul PMP solicită primarului Dumitru Pantazi să supună dezbaterilor proiectele inițiate, în timp ce social-democrații au preferat să îi acuze pe aceștia, din nou, că acționează politic.

 

Întâlnirea de astăzi a aleșilor nu s-a desfășurat deoarece ordinea de zi nu a trecut la vot. S-a întâmplat după ce PSD nu a dorit să discute pe marginea proiectului cu privire la revocarea din funcție a conducerii de la EcoSalubritate.

La finalul ședinței, opoziția a organizat o conferință de presă unde au fost explicate motivele pentru care s-a ajuns la blocaj. ”Încă de  acum 3-4 luni de zile am atras atenția asupra proiectelor pe care noi le-am depus și nu sunt introduse pe ordinea de zi. Așa vom proceda mereu, ne vom abține la vot asupra ordinii de zi dacă primarul va continua să aibă această atitudine. Noi consilierii am fost mandatați de cetățeni să le respectăm interesele în Consiliul Local. Trebuie să lucrăm, să luăm decizii pentru cetățeni. Dreptul nostru al consilierilor este acela de a iniția proiecte”, a subliniat Marius Pintilie, președintele PNL Pașcani.

Șefii Primăriei au mai fost acuzați de faptul că îl protejează pe directorul de la EcoSalubritate, iar prin cele întâmplate astăzi au pus mai presus de orice interesul partidului, în defavoarea proiectelor de pe ordinea de zi. ”Este o palmă dată cetățenilor municipiului ceea ce s-a întâmplat astăzi. În loc să discutăm despre ceea ce este important, Pantazi – Nedelcu îl protejează pe directorul de la EcoSalubritate”, a susținut Andrei Rîznic.

În vizorul acestora a intrat și secretarul Irina Jitaru. ”Am adresat astăzi o întrebare doamnei secretar, pentru a afla de ce nu vizează de legalitate proiectele de hotărâre. Este important să știu care este poziția dumneaei. Vreau să dorm liniștit. Nu îmi doresc să ajung ca alți aleși”, a spus Sorin Olariu (PMP). 

{youtube}Fa4XtMoK91c{/youtube}

loading...
Advertisements

Related posts

CNP: Angajaţii vor avea câştiguri totale de 59,3 miliarde euro

Redacția

Asfaltări pe E85, de la „castelul de apă” până la Moțca

Redacția

Preţul biletului la ştrand a fost majorat. Copiii nu au voie să stea pe şezlongurile cumpărate din bani publici!!!

Răzvan Grecu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site