NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Ong-urile din municipiu au la dispoziție 100.000 lei din bugetul local

Veste bună pentru organizațiile nonguvernamentale din municipiul Pașcani. Primăria anunță că va acorda finanțare nerambursabilă în cuantum de 100.000 lei, pentru domeniile Tineret, sport şi cultură. 

“Municipiul Paşcani face cunoscută intenţia de a atribui contracte de finanţare nerambursabilă, pentru anul de execuţie bugetară 2016 privind regimul finanţărilor nerambursabile din fonduri publice alocate activităţilor nonprofit de interes general în baza Legii 350/2005. Finanţările nerambursabile se acordă conform H.C.L. nr. 45 din 08.02.2016, privind aprobarea Bugetului local de venituri si cheltuieli şi a Programului obiectivelor de investiţii, cu finanţare de la bugetul local şi alte surse de finanţare al Municipiului Paşcani pe anul 2016, pentru domeniile:– Tineret, sport, cultură – In valoare de 100.000 lei. Informaţiile privind condiţiile de finanţare şi procedura de selecţie a proiectelor sunt prevăzute în Ghidurile definanţare nerambursabilă din fondurile publice ale municipiului Paşcani, alocate pentru susţinerea unor activităţi nonprofit de interes general – aprobate prin H.C.L. nr. 106 din 31.05.2013. Acestea se pot obţine de la Primăria Municipiului Paşcani – Compartiment Sport, Cultură, Culte sau de pe site-ul instituţiei www.primariapascani.ro. Solicitanţii vor depune documentaţia prevăzută în Ghidul solicitantului în două exemplare (original şi copie) la Registratura Primăriei municipiului Paşcani, Strada Şefan cel Mare nr. 16. Perioada de depunere a proiectelor: 22 februarie – 22 martie 2016. Perioada de evaluare proiecte: 23 martie martie 2016”, se arată pe site-ul Primăriei.

  

FĂ O NOMINALIZARE PENTRU GALA ACTUALITATEA TV 2016

{module Fă o nominalizare pentru Gala Premiilor Actualitatea TV 2016}

În acest sens, cei interesați pot depune proiectele în decurs de o lună, de pe data de  22 februarie până pe 22 martie. Ulterior, proiectele vor fi evaluate, urmând ca la final să primească fondurile. 

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Animalele din gospodării vacccinate antirabic, gratuit, de către medicii veterinari

Oana Cordoneanu

Site-ul unde găsiţi toate informaţiile privind acte, formulare necesare

Redacția

Cetățenii care și-au ridicat gospodării pe terenuri de la CAP pot solicita Primăriei Pașcani eliberarea titlurilor de proprietate

Marius Parteni

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site