NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Conducerea Liceului Economic „Nicolae Iorga” solicită un ajutor important din partea Primăriei și a Consiliului Local

O serie de investiţii necesare la Liceul Tehnologic Economic Nicolae Iorga din municipiu aşteaptă sprijinul administraţiei locale. Printr-o solicitare adresată Primăriei şi Consiliului Local Paşcani, conducerea instituţiei de învăţământ solicită ajutor financiar pentru montarea unor instalaţii, efectuarea unor lucrări, dar şi achiziţionarea de materiale necesare procesului instructiv-educativ.

 

  

Printre intervenţiile necesare se numără reabilitarea faţadei liceului şi a trotuarului, repararea sălii de acces a elevilor în liceu, asfaltarea terenului de sport şi a curţii liceului.

De asemenea, conducerea instituției de învățământ are în vedere reabilitarea a cinci săli de clasă, verificarea rezistenţei plafoanelor claselor, holurilor şi a băilor.

Documentul a ajuns la Primărie în atenția edilului Dumitru Pantazi și a consilierilor locali care vor trebui să găsească soluții pentru realizarea acestor investiții. 

 

 

Advertisements

Related posts

Secretarul Irina Jitaru și-a bătut joc de liberali! Primarul Marius Pintilie a asistat mut la scenă (VIDEO)

Răzvan Grecu

Administrația Pantazi a eșuat în dezvoltarea Pașcaniului: Consiliul Județean va construi un parc industrial la Holboca, deși în cărți era și Pașcaniul! Primăria nu are teren pentru așa ceva!

Răzvan Grecu

Iaşul, sub cod galben de furtună de marţi dimineaţă

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site